Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia2222

SORAYA KURACJA DOTLENIAJACA ...miala ktoras z Was ten kremik ?

Polecane posty

Gość madzia2222

Prosze o opinie bo zamierzam sobie go kupic :) Ale najpierw chcialabym poznac Wasze zdanie czy warto :)

Gość spróbuj
mam krem pod oczy, jest super

Gość ostatnio moj chlopak
moja mama wlasnie go kupila i dzis sie mizgnelam..wiem tylko ze pieknie pachnie

Gość od którego roku życia
on jest polecany?

Używam od czasu do czasu całej serii - maseczki również jako kremu na noc przy powietrzu przesuszonym z powodu ogrzewania. Jest bardzo dobra, jeśli Twoja cera nie wymaga zastosowania jakichś specjalistycznych specyfików i nie różni się od serii kilkukrotnie droższych /sprawdziłam/ :)

Gość madzia2222
wlasnie wiem ze slicznie pachnie...:) ale sie nim nie smarowalam bo zobaczylam go w lazience mojej ciotki :)

Gość madzia2222
a nie wiecie czy on jest dobry do suchej skory...ba ja wlasnie mam taka....

Gość ostatnio moj chlopak
ja niesty nic nie powiem po jednym zastosowaniu..poczytaj opinie na wizazu

od którego==== zdaje się, że nie ma żadnych agresywnych substancji aktywnych /związki tlenu i minerały/, z czego wniosek, że nada dla każdej normalnej cery. Jak Nivea Soft, tylko działanie nieporównywalnie lepsze.

Gość madzia2222
a macier moze porownanie z Iwostinem nawilzajacym???

Mamy :) Iwostin też jest dobry, ale denerwuje mnie jego konsystencja - rozwarstwia się pod palcami i dość długo wyczuwa się tłustą wartewkę na skórze. Wolę kremy, które wchłaniają się natychmiast i są jednorodne.

Gość madzia2222
ondyna__>>>bardzo Ci dziekuje za pomoc :) ale ja mam bardzo sucha skore i dla mnie Iwostin nie jest zbyt dobry bo np za szybko sie wchlania i nie moge nalozyc na niego podkladu bo skora jest sucha...ale skoro mowisz ze tez z Sorai nie pozostawia tlustej warstewki to chyba nie jest to kremi dla mnie...:(

skoro tak, to fakt :) A próbowałaś Iwostinu odżywczego - dla mnie był trochę za tłusty, może dla Ciebie będzie OK?

Z tej serii nawilżającej Sorayi \"najcięższa\" jest maseczka, zostawia warstwę pod podkład. Pozostałe się nie nadadzą :(

Gość madzia2222
nie probowalam...:) teraz uzywam CUTIBAZE takiego poltlustego kremu do kupienia tylko w aptekach...nie ma zapachu,jest wlasnie do skory suchej i alergicznej...jestem z niego zadowolona tylko ze nie nalezy przesadzic z jego nakladaniem pod podklad bo wtedy on szybko sie sciera i nie mozna go porzadnie rozsmarowac...dlatego pytalam o ta Soraje ;;;:)

Gość madzia2222
dziekuje 🌻

ja z tej serii używałam tylko żelu do mycia twarzy i kremu pod oczy :) jak dla mnie może być:) a co do zapachu to fajnie pachnie seria Lasy Deszczowe :) z tej serii też miałam tylko żel do mycia twarzy i tonik :)

Gość a ja jestem zadowolona
z kremu na dzień i na noc. A najlepsza jest maseczka - rewelacyjnie nawilża, wygładza, budzi skórę! Teraz po kilkuletniej przerwie wracam do tej serii (też z kremem pod oczy - pierwszy raz) i liczę na to, że poprawi sie wygląd zmeczonej skóry. Jestem przed trzydziestką.

Gość lepszy od iwostinu
bo nie zostawia takiego tłustego filmu na cerze. lepiej się wchłania. a cera jest świetnie nawilżona, aksamitna.