Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie zrobic

boje sie usg 4 d...

Polecane posty

Gość boje sie zrobic

bardzo sie boje:(

USG 4d to wydaje mi się że jest to badanie USG z filmem ... oczywiście nie takie zwykłe badanie tylko to lepsze graficznie ... prócz zdjęc lekarz robi jeszcze film z badania. Tylko nie rozumiem czemu boisz się takiego badania?

Gość ale przeciez to nic
nie boli, a zobaczysz bardzo dobrej cyfrowej jakosci obraz przestrzenny swojego dziecka w brzuszku, i jak się rusza

Gość boje sie zrobic
ale ja sie boje ze cos wyjdzie nie tak:(^ jestem w 19 tc, juz nawet nie moglabym usunac

Gość trygvh
a usunelabys gdybys mogla??? jakie to wstretne

Warto zrobić badanie, bo tak to się będziesz bała przez kolejne 19 tygodni. Najczęsciej okazuje się że obawy były bezpodstawne. Gdy płód jest ciężko i nieodwracalnie uszkodzony możesz go usunąć do 22 tygodnia ciązy.

Gość boje sie tez
euglena dziekuje:) tak, gdybym wiedziala to usunelabym i mam w dupie co sobie myslisz trygvh:P:P bardzo sie boje tego usg, wyobrazam sobie takie okropne rzeczy:( chyba mam paranoje

Gość boje sie zrobic
sorki nie zmienilam nicka z poprzedniego teatu

Nie ma czego się bać :) Ja też idę na to usg w poniedziałek, chorowałam w ciąży i lekarz zasugerował, zeby je zrobić. Wiem, że myśli się rózne potwore rzeczy, bo to normalne, ale pomysl, ze to dla zdrowia Twojego maluszka i dla niego staraj sie myśleć pozytywnie :) Będzie dobrze!

ja mam zwykle usg i do tego nagranie filmu..takze 4d polefda na czyms innym napewno chodzi tu o jakosc i widocznosc maluszka..ale kazde usg jest dobre

nie ma sie czego bac, wszystko napewno jest ok, ja miałam takie usg robione w 23 tc...zobaczyłam niezwykłe zdjęcia , rewelacyjny film z udziałem mojego synka...polecam takie usg..widac dosłownie wszystko, nawet przepływajacą krew w żyłach...