Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kube24

Narzeczona mnie zdradzila powiedziała że to chwila słabości i to się nigdy nie

Polecane posty

powtórzy. Oczywiście zerwałem z nią(nigdy nie sądziłem że kiedykolwiek takie coś mi się przydarzy). Jak ją poznałem wiedziałem że to taka luźna kobietka. Nawet nie chciałem wiedzieć ilu miała(chyba trzech) Teraz wiem że od takich trzeb trzymać się z daleka. Czym skorupka za młodu nasiąknie. Na starość trąci.

Gość Dobrze zrobiłeś

Gość dellya
ale ona jest porządna...... od słowa pożądanie:)

Gość wciąż_młody
Moja eks żona też była "porządna". Do ślubu dziewica, a rok po ślubie tak zaczęła szaleć, że zdradziła mnie z czterema i po małżeństwie. Reguły nie ma.

Gość Dziewicy to można wybaczyć
poprostu chciała zobaczyć jak to jest z innymi

Gość gebegfg
e tam, byłam dziewicą gdy poznałam mojego jedynego, jesteśmy lata razem i oby tak zostało, i nikt inny mnie nie interesuje

Gość gebegfg
Kube24, słuszna decyzja z tym zerwaniem..

świetnie się wyrażasz o bądź co bądź, byłej, ale narzeczonej :O Siebie warci jesteście.

Gość a jak inaczej można ją nazwać

Gość gebegfg
a co, ma płakać? przejrzał na oczy że szmata i lepiej teraz niż później ja wiem że kobiety chciałyby tych wzdychających kawalerów, zakochanych romantycznie, przyjmujących je z otwartymi ramionami gdy te wracają skruszone, kochających je po grób absolutną miłością, ale to bzdety nierealne tak naprawdę w życiu masz to, na co sobie zasłużysz, i jeśli zrobisz z siebie szmatę, będziesz traktowana jak szmata

Gość zgaadzam się

Gość karolinka smalcowa
dobrze zrobiles ze znia zerwales ale co z tego ze wczesniej miala 3 :| ??? jesli miala 3 partnerow to przeciez nic strasznego... co innego jak by miala z 10:/// no albo 5.. ale 3 jeszcze ujdzie.. ale dobrze zrobiles

Gość karolinka smalcowa
miałam 8 i jestem z tego dumna

Gość gebegfg
dokładnie tak, zgadzam się, to ilu przed nim miała o niczym nie świadczy

Gość gebegfg
oho, to ty już na stracenie jesteś, bo z jakąś spałeś? czy twoim zdaniem coś takiego szczególnego odróżnia uczuciowość, wrażliwość, wierność u obu płci że mężczyzna może sypiać z wieloma a kobieta nie?

Gość góra
A mnie ciekawi co znaczy stwierdzenie , że była luźna?

Gość karolinka smalcowa
ktos tam sie pode mnie podszyl ;))....

Gość góra
Kube 24 to widzisz byśmy się nie dogadali, bo ja też bym chciała faceta, który nie miał żednej przede mną a sama miałam 1go faceta...

Gość karolinka smalcowa
nie ktoś tylko ja ;)

Gość karolinka smalcowa
hehehe to mnie rozwalilo.. a przepraszam a jak sie szuka dziewczyny to niema znaczenia ilu miala a jak zony to ma? a czym sier rozni zona od narzeczonej czy dziewczyny? tym ze ma obracze nazwisko inne sprzata i zapierdala ogolniew domu ale to ciagle ta sama osoba wiec nie rozumiem tu czegos...

Gość palerma
A ja widzę że ty wcale nie jesteś lepszy...twoje słownictwo świadczy o Tobie, a trafiłeś na taką 'lafiryndę' dlatego, że człowiek przyciąga podobnych sobie

Dziewczynę to najczęściej szuka się jedynie do zabawy. A jak się szuka narzeczonej i myśli o prawdziwym związku. To zupełnie inne kryteria się stosuje.!!!

Gość lora2006
Do Autora... Tak najeżdzasz swoją byłą partnerkę.... Ja jestem ciekawa ile Ty mądralo przeleciałeś panieniek...??? Jak się szuka żony to teraz chcecie, grzeczne, kochane, wierne kobiety, co obiadek zrobia jak z pracy się wróci. Żenujące !!!!!!!!!!!!!

Gość palerma
no więc stosuje te przyjęte kryteria choć nie fer że wy mężczyźni szukacie do zabawy, pewnie ten co przeleciał twoją byłą pannę też to zrobił dla zabawy błędne koło Problem facetów że nie szanują kobiet i dzielą na kategorie

Gość lora2006
Najpierw powtyka kutaska gdzie trzeba i ile razy trzeba , wyszaleje się, a potem nagle anioł szukający żony. Albo jest ktoś porządny od początku swojego życia, albo jest kurwiszonem, damskim lub męskim !!!!!!