Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kube24

Narzeczona mnie zdradzila powiedziała że to chwila słabości i to się nigdy nie

Polecane posty

Gość KFR
Co wy tak nagle najeżdżacie na Kube24??? I czemu akurat właściwie tylko kobiety bronią tej - jak on ją nazwał - szmaty?? Bo co? bo kobieta to od razu wszystkie cycki się muszą odzywać i jej bronić? Jakaś tępa solidarność jajników tu wyrasta? A jak czytam o zdradzie kobiety przez faceta to wszystkie na niego najeżdżają ale tutaj kobieta która zdradziła jest święta??? A jak nazwać kogoś kto się puścił dla seksu mając już kogoś? Dla mnie to szmata. I gdybym ja zdradził własną kobietę z inną to też bym nie miał żalu do nikogo gdyby mnie ona tak nazwała. Chciecie równouprawnienie to macie. Gdyby mnie kobieta zdradziła to dla mnie też już by była tylko "BYŁĄ" a nie kimś więcej. Stałaby się dla mnie obca której bym mógł równo pocisnąć! I zacznijcie wreszcie myśleć tymi tępymi łbami!! Chwila słabości?? A od czego ma ten łeb??? Tylko od ruszania na lewo i prawo?! Dla mnie to śmieszne stwierdzenie!

Gość niby ok a jednak
powtórzy sie napewno , --------- a jak jej sie spodobało ...... to gosciu .... bardzo mi przykro ..

Gość palerma
mimo wszystko smutno mi że tylu rodaków używa tak spatrzonego języka, ubolewam nad tym, zadbajcie ludzie o estetykę waszych wnętrz wtedy zdrady, kłamstwa itp nigdy was nie dotkną:) Z wyrazami najszczerszych dobrych życzeń

Gość Nie było się brać za używaną
wycieruchy się nie zmienieją i zawsze będą zdradzać

Gość Ele Mele DuTki
Facet, zrobiles sobie i swojej ex przysluge puszczajac ja z wiatrem. Smutnym jest to co ogolnie piszecie o "malzenstwie" - zona to przede wszystkim partner, a kryteria ktore sa tu uzywane wskazuja na to ze zona to rola...zycze udanych "zakupow" swiatecznych.

Gość feministyczne brednie

Gość wevcwc
KFR, czym innym jest że autor nazywa swoją byłą szmatą a czym innym to że on wiąże tę jej szmatowatość (nie zaprzeczam) z tym że ona kogoś miała przed nim (to oczywisty absurd i nielogiczność)