Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanaa

jedna pierś większa od drugiej. ma tak ktoś?

Polecane posty

Gość zdruzgotanaa

nienawidzę swojego biustu! jedną pierś mam w rozmiarze C a drugą w D :O przez to czuję się mniej atrakcyjna, mam problemy z pójściem do łóżka. to jest okropne!

Gość BEZZZZ
TO NORMALNE WIĘKSZOŚĆ KOBIET MA NIEPROPORCJONALNE PIERSI

Gość zdruzgotanaa
ale az tak? jeden rozmiar to bardzo duzo, przynajmniej na moim biuscie. na dodatek trzeba kupowac odpowiednei staniki bo tak to niestety widac dysproporcje :O

Gość tez to mam
:( Jedna A a druga B - na takich malenstwach to strasznie widac:(

Gość zdruzgotanaa
widać nie tylko na małych biustach :O a mnie ten mankament mojej urody strasznie dręczy i hamuje. jestem od jakiegoś czasu z facetem, bardzo mnie pociąga, ale wstydzę się tego przed nim i dlatego unikam kontaktów cielesnych, choć bardzo bym chciała. nie mam pojęcia jak on by na to zareagował... czy temu można jakoś zaradzić?

Gość tez to mam
mi kiedys chlopak zwrocil na to uwage - nie jakos po chamsku, ale zazartowal. Troszke smutno mi bylo bo przeciez nie mam na to wplywu:( Dzieki Bogu juz z nim nie jestem (nie, nie dlatego :) ). Moj obecny facet jeszcze mnie nie widzial nago, ale juz sie tego obawiam. Najgorsze jest to, ze z tego powodu nie moge nosic moich ulubionych miekkich stanikow, bo roznice widac nawet jak jestem w ubraniu (nawet moja mama to zauwazyla:o ). Musze smigac w usztywnianych. One to troche koryguja, ale znalezc taki, ktory dobrze by lezal na obu piersiach to naprawde karkolomne zadanie:(

Gość slyszalam ze
nierownosc piersi widac na duzych biustach - ale zeby jednam iec A a druga B?? Biedaczka:( ja mam malutkie piersi - male B i sa rowniutkie - wiec nie bede narzekac na to ze sa male - wole male niz nieproporcjonalne:)

Gość aaaa ja mam
troszkę nieproporcjonalne i wogóle sie nie przejmuje bo nie ma czym.Zobacz dziewczyno ile dramatów na swiecie, a taki problem to uwież mi ,nie jest żaden problem.

Gość do słyszałam że
leczenie kompleksów cudzym kosztem jest żałosne, chyba, ze tak lubisz komuś dołożyć, dla sportu.

Gość slyszalam ze
nie o to mi chodzilo - nie chcialam nikomu sprawic przykrosci. Ja tez mam problem zeby rozebrac sie przed facetem i to forum na pewno tego nie zmieni - lekko mnie podbudowalo,ale zeby od razu wyleczylo mnie z kompleksow. W ZYCIU.Moja kuzynka ma nieproporcjonalne piersi - i wogole sie tym nie przejmuje, nosi miekkie staniki itp. Zreszta jak sie faceta pociaga to sie pociaga go i tak - bez wzgledu na to co ma sie w staniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tez to mam
Dziewczyny, ja rozumiem, ze nie jest to zaden zyciowy dramat. Szczerze mowiac, to na codzien nawet nie przywiazuje do tego wagi... Tylko jak przychodzi do kupienia stanika to wkurzam sie na te moja ulomnosc... No i czasem jak patrze w lazience w lustro to zazdroszcze tym, ktore maja idealne piersi. Nie przeszkadza mi ze sa male, tylko to ze sa nierowne:o

Gość nie ma idealnych piersi
każda z nas na cos narzeka, poczytaj tylko to forum:)

Gość tez to mam
hehe wiem:) I kazda z nas marzy sobie o idealnym cialku;)

Ja mam lekką asymetrię ,ale płakać nie zamierzam;;-) mam ładne piersi nikt zazaleń nie składał:D

Gość zdruzgotanaa
dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam ten problem. owszem, wiem, że zazwyczaj każda kobieta ma jedną pierś większą a drugą mniejszą ale nie zawsze jest to aż ak widoczne jak w wypadku różnicy jednorozmiarowej i to na dużym biuście :O a to, że są większe problemy na świecie niż nierówny biust, to wiem. ale dla mnie akurat to jest problemem bo przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu w związku :O a właśnie, może napiszecie, tak, jak "tez to mam" jak wasi faceci zareagowali na tą cechę waszego biustu?

Gość obciąć
większą i bedzie po kłopocie.....większych zmartwień nie masz????

Gość aasymetrycznaa bardzo
no czekalam na ten topik:) dzieki zdruzgotana. mamlewa c prawa d:) jak cwicze hantelkami to sie wyrownuje jak rpzestaje to dysproporcja wraca a tak poza tym to moj facet ukochany mopwi zawsze tak: no cycuszku duzy poczekaj na malucha a ty maly masz dodatkowego buziaka na zachete, cmok cmok hihi

Gość *_*_*_*_*
Większość kobiet jedną pierś ma większą od drugiej. Nie przejmuj się tym ;) Moja koleżanka ma aż dwa rozmiary różnicy i jeszcze żaden facet jej tego nie wytknął :)

Gość zdruzgotanaa
aasymetrycznaa bardzo mam dokładnie odwrotnie - prawa D, lewa C jak ćwiczysz tymi hantelkami? to faktycznie coś pomaga? napisz, proszę, o tym coś więcej :)

Gość jak też tak mam
jedan B druga C

Gość podniosę
bo mnie też to dotyczy

Gość zdruzgotanaa
to co z tymi ćwiczeniami?

Gość aasymetrycznaa bardzo
a wiec cwiczenia sa takie proste - mam dwa hantelki po 2 kilo. i juz na poczatku powiem ze cwicze oba ramiona. najpierw oba lokcie opieram o biodra, wysuwam rece do przodu i podnosze ( przyciskam do klatki piersiowej) i opuszczam (ale nie prostuje do konca lokcia bo ponoc szkodzi na stawy) ciezarki 35 razy. potem wyciagam rece wzdluz tulowia i podnosze na wyprostowanych lokciach do pozycji "ukrzyzowanej" 5 razy - piaty wstrzymuje "na krzyzu" 5 sekund. calosc powtarzam 3 x i wracam do pierwszego cwiczenia. cala serie powtarzam kilka razy, az mi sie znudzi. efekty widze po codziennym cwiczeniu przez tydzien. ale tak jak pisalam, tydzien przerwy i asymetria wraca:(

Gość upupupupupupupup...

Gość hej zdruzgotanaa
i inne nierowne!!! mam ten sam problem, wstydze sie bardzo, i nie moge dobrac biustonosza, chodze tylko w sportowym :(:(:(:(