Aagness 0 Napisano Grudzień 15, 2006 Diewczyny czy jesli do tej pory bralam tabletki o 6 rano to po przerwie moge kolejne opakowanie brac o 22? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiak00 Napisano Grudzień 15, 2006 mozesz ale powinnas wziac o 22 dnia wczesniejszego - mozna zmienic czas ale na wczesnijeszy - a skoro pasuje ci 22 to dzien wczesniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aagness 0 Napisano Grudzień 15, 2006 hmmm..kurcze, nie wiedzialam ze dzien wczesniej:) serio? kurcze..to teraz nie wiem co robic prawde mowiac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiak00 Napisano Grudzień 15, 2006 niech ktos jeszcze sie wypowie - ale tak mi powiedzial lekarz... Poczekaj na wszelki wypadek na jeszcze jedna opisnie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość htw Napisano Grudzień 15, 2006 wez tak jak Ci mowia o 22 ale dzien wczesniej... od 6 rano do 22 sporo godzin-lepiej tyle nie przedłuzac przerwy, lepiej ja skrocic dla 100 % pewnosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aagness 0 Napisano Grudzień 15, 2006 no skoro tak mówicie to chyba tak zrobię, bo nie mogę w razie czego wyglądać jak hipopotam na slubie:P kurde szkoda, ze nie mam jakiegos gina pod reka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach