Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona 578

Prosze wjedzcie to bardzo ważne!!! od tego zalezy zycie mojego maluszka

Polecane posty

Gość zaniepokojona 578

Wczoraj bylam u lekarza na badaniu kontrolnym i usg wykazalo ze szystko wporzadku z moim dzidziusiem .Robiono mi cytologie i lekarz powiedzial ze moze mi lekko krewka poleciec zebym sie nie martwila .Ale dzis juz jest drugi dzien a mam brazowe plamienia nie ma ich sporo ale są! pozatym przestaly mnie bolec piersi!!! czego nie doswiadczalam przez cala ciaze jestem w 10 tygdoniu.Powiedzcie czy to normalne?? czy po cytologi na drugi dzien mial ktos plamienie (brazowe) bo umre ze strachu.

Gość nowa346
nie wiem chce poczekac do wieczora czy nadal bedzie leciec to brazowe plamienie...ale ktoras z was zapewne miala cytologie w ciazy iwie czym sie moze objawiac potem

Skoro się boisz to nie czekaj do wieczora, złap za telefon i zadzwoń do gina.

Gość nowa346
euglena mam prawo dzwonic do lekarza skoro nie chodze do niego prywatnie?

moge ci tylko tyle powiedziec ze plamienia przy cytologii mialam ale gdy nie bylam w ciazy zreszta takie plamienia wystepowaly u mnie bardzo czesto nawet w polowie cyklu czy po zwyklym badaniu ginekologicznym..w ciazy nie robilam cytologi, ale posluchaaj skoro lekarz powioedzial zebys sie nie martwila to sie nie martw on wie lepiej...stres moze powodowac plamienie...takowe mialam w ciazy ok 7 msc znam dziewczyny ktore do 4 msc mialy plamienia zamiast okresu, kazda kobieta jest inna wiec... odpoczywaj i poczekaj jeszce dzien a potem idz i sprawdz czy jest ok. plamienie nie musi oznaczac nic zlego ja mialam i nie poszlam do lekarza a za 2 tyg robiac usg wyszlo ze jest oki. teraz jestem w 7tc

Gość nowa346
lekarz mowil jak sa plamienia to nie ma na co czekac do szpitala ,przy czym w moim przypadku moze to byc przez cytologie sama nie wiem .Mam numer do lekarza ale nie chdoze do niego prywatnie wiec nie wiem czy mnie nie zlekcewazy

Jeżeli jest Twoim lekarzem (nieważne czy prywatnie) to dzwoń natychmiast. Po co masz się denerwować?

Gość
pędź do lekarza! Życzę zdrówka:)

Gość macrela10
Ja miałam krwawienia po cytologii w ciaży . Przy pobieraniu materiału doszł nawet do drobnego krwotoku, który pani doktor musiała tamować ale u mnie krwawiła nadżerka która sie w ciąży ujawniła. Krwawiłam także po zwykłym badaniu ginekologicznym. Ja jednak znałam przyczynę i pani doktor mnie o tym krwawieniu uprzedziła utrzymywało się ok 3-5 dni po badaniu. Jeżeli masz JAKIEKOLWIEK wątpliwości to nie zwlekaj i skonsultuj się z jakimkolwiek lekarzem. Jak nie masz swojego zaufanego to biegnij ( szybko idz) na pogotowie. Jak sama napisałaś od tego może zależeć życie Twojego maluszka.

Gość NataliaM
Nie pwoinnas sie marwic,po prostu goi sie ta mikroranka,poza tym cytologie pobiera sie na szyjce macicy,nie masz sie czym martwic moim zdanie,jesli krawawienei nie utryma si dluzej niz kilka dni

Gość nowa346
jakdo jutra nie ustapia obajwy to lece do doktora