Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Co zrobic, zeby wrocil?

Polecane posty

Bylismy razem piec lat... Rzucil mnie... Co moge zrobic? Wciąż go kocham...

Gość naaadia
a dlaczego Cię rzucił? Jeżeli wypaliło się w nim uczucie, to chyba lepiej że odszedł...

To chyba przez odleglosc... Mieszkamy w dwoch roznych miastach... Ale spotykalismy sie kilka razy w miesiacu... Stwierdzil, ze sie pogubil i nie wie, co czuje.

Gość naaadia
jeżeli tak jest, to wg mnie nie powinnac go zmuszać do powrotu. Może po prostu zapewnij go o swoim uczuciu, i daj troszkę czasu? Przemyśli sobie, zatęskni, to może wróci. Wg mnie lepiej żeby sam podjął decyzję... Jeżeli faktycznie nic już nie czuje, to czy chciałąbyś być z takim człowiekiem? chyba nie

Ustalilismy, ze bedziemy przyjaciolmi... Ale ja nie mogę znieść takiego układu... Powinnam zachowywać się normalnie, czyli pisać i dzwonić, bo on to robi, czy zmiejszyć nasz kontakt, zeby w końcu zatęsknił i zdecydował się, co czuje... ?

? ? ?

Powinnam zachowywać się normalnie, czyli pisać i dzwonić, bo on to robi, czy zmiejszyć nasz kontakt, zeby w końcu zatęsknił i zdecydował się, co czuje... ?

Gość naaadia
Onaaaaa sama piszesz że nie możesz znieść takiego układu. Ja bym mu powiedziała że skoro nie chce związku, to niech będzie konsekwentny i chyba bym się nie odzywała. Daj mu okazje, żeby odczuł jak to jest kiedy Cię nie ma. Ale to tylko moje odczucia, zrobisz jak uważasz...

Tez tak uwazam. Dzieki za pomoc. :* Mam nadzieje, ze zateskni... Ech.

Gość main coon
skoro Ci tak powiedział, to znaczy, że znudziłaś mu się, i będąc w innym mieście dostrzegł, że życie bez tej samej kobiety jest ciekawsze, bo wkoło tyle cudownych dziewczyn. Zauważył po prostu, że brakowało wam w związku świeżości, i znalazł ta świeżość tam, gdzie teraz przebywa. Zapomnij, albo trzeba sie było wcześniej starac.