agniesia774 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Witajcie. Okres spóźnia mi sie 17 dni i ostatnie 3 cykle również miałam nieregularne. Bardzo chciałabym żeby była to fasolka-mimo że specjalnie sie nie staraliśmy jest to jednak możliwe. Dodam jeszce żw w terminie miesiączki miałam przez 1 dzień delikatne plamienie. Stresuje sie rozczarowaniem i dlatego zwlekam przed zrobieniem testu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie cierpię Napisano Grudzień 16, 2006 określenia fasolka ja nigdy tak nie nazwałam mojego maleństwa zrób test, okaże się powodzenia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agniesia774 0 Napisano Grudzień 16, 2006 a ja tak sobie czasami myśle... mam nadzieję ze wystarczy mi dziś odwagi żeby zrobić test... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onja 0 Napisano Grudzień 16, 2006 koniecznie zrob test! ja jestem przekonana, ze to maluch w Tobie opoznia Twoja @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach