Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka26

jestem w kropce-2 kreski a termin ślubu

Polecane posty

Gość Kasiulka26

cześć! Dziś robiłam test-wyszły 2 czerwone kreski jedna trochę bledsza. jestem trochę załamana bo mamy zaplanowany już ślub na 14 lipca! Nie wiem co teraz będzie:-( poradźcie coś!!!

Gość Kasiulka26
powinnam dostać 13 dni temu!więc to na pewno ciąża!w środę idę do lekarza!

Jeśli lekarz potwierdzi to przełóżcie, albo przyspieszcie. Ale spokojnie, bo przecież teraz nie możesz się denerwować. Nie martw się na razie. Powodzenia!!!

Gość sadystka26
a ja w Twojej sytuacji wzielabym slub w terminie:) nie ma sie czego wstydzic przeciez a z brzuszkiem bedziesz wygladac uroczo;) no chyba ze sukienke kupilas

Gość synek
8my mc ciazy to nienajlepszy czas na slub

Gość sadystka26
dlaczego nie?? slub to slub , co innego wesele;)

Gość kasiulka26
Termin na pewno bym miała na koniec lipca albo początek sierpnia!sukienki jeszcze nie mam ale mamy zamówioną salę oraz zespół i księdza teraz myślę o ślubie i weselu pod koniec stycznia lub w lutym ale nie wiem czy zdążymy ze wszystkimi formalnościami i przygotowaniami

Gość autorka ok
kasiulka ja na twoim miejscu po porodzie bym sie chajtnela bedziesz miec lepsza zabawe

Gość kasiulka26
14 lipiec to termin naszego ślubu!!!

Gość Maniunia
Może weźcie narazie przyśpieszony skromniejszy ślub cywilny, a po urodzeniu dzidusia kościelnyz goścmi i weselem, czy jak tam chcecie. Moim zdaniem przygotowania do slubu i sam slub wiążą się ze stresem, poza tym jak wynika z tego co piszesz bedziesz w 8 miesiącu ciąży. Poza tym Panna Młoda powinna na swoim weselu się wybawić i wyskakać. Porozmawiaj o tym z przyszłym mężem i ustalcie coś. Powodzenia

Gość Maniunia
Masz jeszcze dużo czasu więc można wszystko odwołać, na pewno sobie kogoś znajdą i tym się nie przejmuj, najważnieszje abyś była spokojna i się nie denerwowała

Gość to dobrze....
Kurcze ja jestem w 37 dniu cyklu i czekam na @,jutro jednak zrobie test ,bo mnie lekko pobolewa wbrzuchu ,wczesniej w okolicach mies.miałam bóle piersi. Zbliżenie miałam 13 dnia cyklu,w pełni świadoma plodności ale mój facet bierze leki które mogą wplywać na ograniczenie ruchliwości plemnikow. Mam już swoje lata i chce bardzo ,żeby bylo dzidzi choć ślub mam ustalony na 19 maja.