duzydom 0 Napisano Grudzień 17, 2006 wiem ze moge miec urojoną ciąze....bo jak na 3 miesiac ciazy to on jest podobno najgorszy bo wtedy sie wymiotuje mdleje jest wiekszy apetyt siusiu itd a mi sie nci ne dzieje:( nawet nie mialam nigdy zadnych plamien ani nie bolał mnie strasznie brzuch:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 17, 2006 zapewne nie martwilabym sie terazzz gdybym nie czytala tej kafeterii.....bo czytam i wsysko sobie wkrecamm wsyskoo:(:( ja mam jakas totalna schizeee moze to jakies psychodele ja nei wiem moze jestem jakas psychiczna ale jak wsysko bedzie ok to chcialabym sie wybrac do psychokoga bo wsyskim sie tak boje.. i to juz nawet zabawne ne jest:( lekarz mi mowil ze to jest choroba takie paniczne banie sie wsyskiegoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 17, 2006 http://portalwiedzy.onet.pl/78614,,,,ciaza_rzekoma,haslo.html =((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hugettu Napisano Grudzień 17, 2006 No to pomysl o tym zeby sie przejsc o psychologa, a nie przesiaduj na glupim forum i nie nabijaj 2 tys postow jezeli i tak nic sobie nic nie robisz z naszych rad ipomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 17, 2006 to masz poprostu ciaze urojona i albo ze stresu ci sie opoznil okres albo sie zatrzymal innego wyjscia nei widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 17, 2006 tylko ze teraz mi sie spoznia okres i dziwne zebym sie nie bala:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hugettu Napisano Grudzień 17, 2006 Ale czego Ty sie boisz????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 17, 2006 nie wiem jak Ci to wytlumaczyc zebys sie nie bala okresy mialass nic ci sie wielkiego nie dzieje to byl tylko petting bez wytrysku!!! w ciaze nie jest latwo zajsc!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 17, 2006 boje sie tej ciąży :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hugettu Napisano Grudzień 17, 2006 Ale Ty nie jestes w ciazy nie rozumiesz tego? Jesli jestes w ciazy a mialas juz 2 okresy to gratuluje, powinnas dostac nagrode nobla.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 17, 2006 tylko ze ja tego nie pojmujee wlasnie!! ja sie nakrecam caly zcas tylko mysle o tym zemoge miec w macicy ehh..... jejuuuu tłumaczyl mi to naqet seksuologg...teraz mi np jest nie dobrze zapewne to jest stres ale ja nei umiem zrozumeic ze to jest sters ja sadze ze to ciaza... tak samo okres mialam dostac pare dni temu a nie dostalam go i tez mysle ze to ciaza chociaz te 2 wczesniejsze mialam....nakrecilam sie mam straszne fobie schizy nawet koszmary ostatnio:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 17, 2006 =(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty Girl 0 Napisano Grudzień 17, 2006 nie rozumiem czego sie tu bac skoro, tak jak sama napisalas, wytrysku nie bylo. hmm.... ciekawe.... :/ ludzie to lubia sobie sami stwarzac broblemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 17, 2006 ale okresu jak nie bylo taq nema:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 17, 2006 ehh czekanie jest najgorsze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala69. Napisano Grudzień 17, 2006 jak sie schizujesz to tym bardziej sie spozni. moze wczesniej nie denerwowalas sie ew. ciaza. ale nie boj sie. naprawde chyba ciezko zajsc w ciaze jak wytrysku nie bylo i do tego tylko petting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 18, 2006 moze sie spoznia ze strachu ne wiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 18, 2006 nei ejstes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abcd*** Napisano Grudzień 18, 2006 jestes na pewno w ciazy!!! naprawde, czy wy nie chodzilyscie do szkoly czy co?? kal masz byc w ciazy bez wytrysku?? wez sie dziecko za ksiazki, a nie za seks, bo poprostu z twojej glupoty to rece opadaja!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulukitka Napisano Grudzień 18, 2006 Mozna zajsc w ciaze bez wytrysku.. Ale w tym przypadku napewno w ciazy nie jestes, opanuj sie dzoewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozumiem cie Napisano Grudzień 18, 2006 tez miałam schiz poszłam do gina i mowi ze nie powinam miec i totylk stres....i co wpoiłam sobie ciaze mdłosci,obrzmiałe piersi brzuszek...no i to było poprostu spoznienie ...choc przyznam nadal wierze ze 2dniowy okres i to pozniony to moglo byc poronienie,i jeszcz na koncu nie uzywam tabsow lecze watrobe zauwazyłam ze po rozpoczeciu wspołczyzia(z prezerwaywa) moj org zaczał sie zmieniac. uwolnione hormony powoduja izrobie sie szersza bardziej kobieca, brzuszek boli czasem...mam 24lta dosc pozno zaczełam wspołzyc ale ciesze sie ze zmiany w org odczuwam na czysto:)poniewaz tak to zrzucilabym to na tabsy i zmieniała je wiecznie lub schizowała ze mnie niszcza a tak to wiem ze organizm sam sie przystosowuje:)teraz licze te swoje niepołodne dni raptem 9 w miesiacu ale mozna sie przemeczyc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 18, 2006 okresuniemaja delej w stresie caly czas jak mysle o wysokiej temp to ja mam i niedobrze mi zcasami ne dobrze mi trosq mam schizy badam swoj brzuch caly czas ja jestem psychiczna tylko ze okresu niema wsysko jest ok zbliza sie koniec 3 miecha a brzuch jaki byl taki jest:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja pierdziulę Napisano Grudzień 18, 2006 To idź kuźwa do lekarza, albo na badanie krwi. Ile ty masz lat? 15? Ręce i biust na kolana opadają z Twojej głupoty... jak już ktoś napisał-weź się za książki bo do seksu jeszcze nie dorosłaś... Zresztą i tak uważam ten post za prowokację bo nie można być AŻ tak głupim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 18, 2006 niestety to nie prowokaja boje sie i tyle a ile mam lat to moja sprawa pozatym za seks sie nie bralam ani nie zamierzam narazie brac...sprobuje dotrzymac czystosci przedmalzenskiej obiecalam sobie to po tym cholernym pettingu przez ktorego sie teraz tak boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dextra Napisano Grudzień 18, 2006 18stki nie masz. idz do lekarza.pogadaj z nim. learz ma byc tez psychologiem. pamietaj o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 18, 2006 wiem.... ja tylko chce wiedziec czy mam sie tak cholernie stresowa c czy mam czekac na okres.....co jest ciezkie takie czekanie...nie wiem czy bol glowy i to ze jets mi trosq niedobrze moze ze stresu to takie objawy swiadczace o ciazy ja slyszlama o innych ale jeju:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BLADA JANINA 0 Napisano Grudzień 19, 2006 JEZELI NADAL SIE BOISZ ZE JESTES W CIĄŻY... :-P (CHOĆ TO ABSOLUTNIE NIEMOŻLIWE) TO IDŹ DO APTEKI I KUP SOBIE TEST CIĄŻOWY. JAK ZOBACZYSZ NEGATYWNY WYNIK TO NAPEWNO SIE USPOKOISZ I DOSTANIESZ OKRES ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzydom 0 Napisano Grudzień 19, 2006 a ja juz nei wiem boli mnei w podbrzuszu moze dlatego ze caly zca sbadam naciskam mpoze to pecherz bo tak samooo okresu dalej niema..... hmmm moze to znak ze przyjdzie neidlugo neiw iem juz anwet mi sie nei chce o tym myslec ale trace nadzieje na dostanie tego okresuu..juz chyba je stracilam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fghfghgfhfgh Napisano Grudzień 19, 2006 Nie pierdol juz 3 dzien o tym ze nie masz okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 19, 2006 (szkoda komentowac komentarz powyzej:|) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach