Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duzydom

jestem załamana... =

Polecane posty

Gość sahdgsahdgsad
No kurwa, dziewczyna siedzi i histeryzuje na durnym forum zamiast wziasc i cos z tym zrobic zeby sobie nerwow nie szargac!

Gość ghkghjghjghjgh
Co, dostalas juz?

Gość ło matko przenajswientszo
Chyba na Ciebie łaska Najświętszego Pana spłynęła i nastąpiło niepokalane poczęcie, bo nie widzę innego sposobu Twojego zajścia w ciążę. Nie będę miła, ani nie będę Ci dawać dobrych rad, bo jeszcze przez kontakt z Tobą się głupotą zarażę.

Gość jajco jak nie wiesz co
a moze zrob se test? moze bete hcg? ulży nam i nie bedziemy musialy tego czytac

Gość ala1234
pomocy.......wczoraj kochalam sie z facetem 2 miechy temu rzucialam tabsy..........kochalismy sie zaledwie 4 sekundy :P czy moge miec obawy?????przed wejsciem jego czlonek byl suchy a do wytrysku nie doszlo(szczerze to dalejko mu jeszcze bylo).......mam nie regularne cykle po hormonach......ale okres skonczyl mi sie 3 dni temu......to powineien byc 8 dzien cyklu wiec pewnie nie plodne ale kto to moze wiedziec.....doradzcie cos....

Jeśli sama myśl o macierzyństwie tak cie przeraża to trzymaj się z daleka od spraw związanych z pieszczotami...seksem!!! Nie dojrzałaś emocjonalnie do tego kroku i stąd taka panika. Daj sobie na wstrzymanie i zajmij się czyms innym niż \"te przyjemności\" Nie napisałam tego złośliwie a jedynie to moja dobra rada :-)

Gość ala1234
chwileczke chcialam zasiegnac rady innych........moze ktoras z was miaal podobne zmartwienie po odstawieniu tabsow.stad moja prosba o troche informacji......dzieki za sympatyczna odpowiedz chociaz byla ona skierowana do bardziej empatycznych !!!

Gość blublu
Ja kiedyś czekałam na okres 45 dni i doczekałam się. Bardzo się wtedy bałam, że jestem w ciąży, mimo tego, że się zabezpieczaliśmy. Gdybym była, to świat by się nie zawalił, ale chciałam jeszcze trochę poczekać.Zrobiłam dwa testy ciążowe - oba negatywne i po kilku dniach pojawił się okres.

Gość dyzydom
dostałam...