Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azerbajdżan

Nie wiem, co robić...

Polecane posty

Gość Azerbajdżan

Dziewczyny.... skończyłam niedawno studia...tak się złożyło, ze znalazłam pracę w miasteczku, z którego pochodze. Po pięciu latach studiów wróciłam do domu....mieszkam z rodzicami...pracuje...i nie wiem, co ze sobą zrobić :( zero znajomych, po tylu latach :( ciągle tylko dom, praca.... kto mi podpowie, jak wyrwać się z tego zaklętego kręgu ? ;-(

Gość Azerbejdżan
no to już próbowałam jak tylko tu wrocilam .... problem w tym, ze w szkole sredniej bylam raczej malo towarzyska...ze znajomych zostalo mi tylko moze 4 czy 5 w miare dobrych kolezanek, ale wszystkie one nie poszly na studia, tylko zaraz po maturze wyszly za mąż, rekordzistka ma juz 4 dzieci... i one w sumie moga sie spotkaac, ale raz na pol roku, bo generalnie nie maja czasu, bo zajmują sie tymi swoimi stadkami i oporządzają meżów... n0 i ja sama nie wiem, co teraz...jak tu się gdzies zaczepic.. myslalam, ze w pracy bedzie ok, ale pracuje z samymi ludzmi po 50 tce, ktorzy juz maja wnuki w wiekszosci :( pocieszam sie ze za jakis czas, moze rok albo 2 wyprowadze sie do duzego miasta, tylko teraz musze zdobyc doswiadczenie, ale poki co, nie wiem, co robic :(

Gość Pomidoros
Szukaj pracy w wiekszym miescie.Z doswiadczenia wiem,ze taki powrot niczego nie wnosi, a człowiek sie tylko cofa.Zanudzisz sie na smierc

HEJ ! mam teraz podobnie wrocilam po 5 latach studiow w rodzinne strony i okazalo sie ze nie mam tu juz znajomych chyba ze 1 kolezanke ktora raz na miesiac przyjdzie na kawe Pracuje z ludzmi 40 czy 50 letnimi wiec nudze sie czasem w domu szczegolnie w wekendy tak jak dzis bo nie mam z kim wyjsc to nie to co dawniej gdy imprezowało sie w akademiku

Gość Azerbejdżan
oj, Pomidoros - nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciała...niestety po studiach ciężko coś znaleźć, żeby się utrzymać w większym mieście... a ja miałam zero doświadczenia w swoim zawodzie zaraz po studiach..a teraz tu na tej wiosce pracuje w zawodzie i zbieram to doświadczenie, a potem wielki kom bak do miasta gdzie studiowalam...tylko czy to będzie to samo....tak jak piszesz taradajka...imprezy w akademiku raczej juz od tego nie wroca...no ale zawsze mozna szukac mieszkania z jakimiś fajnymi ludzmi... nawet szukac mieszkania przez ogloszenia w necie, czy w prasie...czy nawet na terenie uczelni... no a poki co...no sama nie wiem, co tu robic.. taradajka - witam w klubie :) tez nie mam co dzisiaj ze soba zrobic, w ogole jak w kazdy weekend

Gość Azerbejdżan
nie, ale facet mi nie potrzebny, chcę znajomych, dość mam facetów,ktorzy ode mnie czegoś chcą

ja tez nie mam zwiazek z czasu studiow rozleciał sie rok temu tez myslałam o przeniesieniu sie do wiekszego miasta ty do jakiego miasta ewentualnie bys sie przenosiła?

Gość Azerbejdżan
kraków :) miasto studentów :) byle by tylko tam praca była :)

Gość Azerbejdżan
ale sama nie wiem, jak do tego podejsc... co zrobic, by poki, co to zycie mialo jakis sens poza pracą :( no ale skoro my tylko dwie się tu udzielamy, to pewnie nikt poza nami nie ma takiego problemu ;-(

Gość Azerbejdżan
no i wielkie buuu, smutno :(

Jakos to bedzie !Ja teraz narabiam zaleglosci w czytaniu bo wczesniej nie mialam na to czasu i oczywiscie siedze na necie wieczorami-trzymaj sie pozdro :-)

Gość Azerbejdżan
taradajka, jak czytam Twoje posty, to tak, jakbym sama je pisała....też nakupiłam sobie w tanich ksiegarniach książek, troche na allegro. Te , ktore zawsze chcialam przeczytac ..a nigdy nie było na to czasu, albo pieniedzy. I tez lekturami wypełniam czas...troche netem, troche nauką jezyka...a tak to ..nic

Gość Azerbejdżan
:)

monotonia taka czasami... co zrobic :-( ale dobrze ze mamy prace bo jakbym miala siedziec bez pracy calymi dniami w domu to chyba bym zwariowała

Gość Azerbejdżan
no ja w pogoni za pracą tu osiadłam na wiosce...gdyby nie praca, to raczej bym tu nie siedziała, pewnie bym szukała pracy nawet ekspedientki w domu towarowym, byleby tylko w big city. No ale ta możliwość pracy w zawodzie mnie tu przyciągnęla. Myślę, ze może to zaprocentuje i juz za rok moje szanse na rynku pracy będą z deka większe...

Gość Azerbejdżan
a tymczasem chyba pojde na jakiś film - no nawet na gg, nikt mnie nie zaczepia :) ehhh

Gość Azerbejdżan
kurde, nie mogę się skupic na zadnym filmie... jakoś tak mi smutno jest teraz :(

Gość brak mi tu slow
nie wiem, jak Cie pocieszyc ..

Gość Jackie_Brown
ohoho , skad ja to znam droga Azerbejdzan !!!

Gość Azerbejdżan
podnoszę temat, no chyba, że gotujecie strawy mężusiom i nie macie czasu :D

Gość wujek Jerzy
a gdzie mieszkasz? podaj GG to napisze

Gość Azerbejdżan
Jerzy, jestes w tej samej sytuacji?

Gość Azerbejdżan
znow podnosze

Gość Azerbejdżan
kurde.....jak zwykle sama z problemami ...

Gość Azerbejdżan
:(

Gość wielkie jajooo
ja este m przed studiami,a le obawiam sie ze po studiach moze mnie spotkac to samo co ciebie,,,, tymczasem nie wiem, co Ci doradzic:) moze jakies zajecia doksztalcajace typu karate:P joga or sth