thegift 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Witam. Mam pytanko, czy swiadczy o czyms fakt ze moja dziewczyna po wzieciu tabletki \"escapelle\" nie czuje zadnych zmian ani szkutkow ubocznych? Czy wogole regula sa jakies bole glowy, czy to poprostu zalezy od organizmu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *_*_*_*_* Napisano Grudzień 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *_*_*_*_* Napisano Grudzień 17, 2006 Nie mam pojecia, nawet o nich nie slyszalam. Ja wzielam raz postinor, a mniemam, ze mowimy o tabletkach, ktorych dzialanie jest podobne. Nie odczulam zadnych skutkow ubocznych. Jesli Twoja dziewczyna tez ich nie czuje, to wydaje mi sie, ze to dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maluszka Napisano Grudzień 17, 2006 o Hubert:) witam ponownie. widze, ze sprawa dalej nie daje Ci spokoji.. to chyab dobrze, ze nie odczuwa skutkow ubocznych. przeciez jak sie np. zazywa tabletki to ich dzialania nie sprawdza sie w zaleznosci od skutkow ubocznych (ja nie mam zadnych a dzialaja-->uwierz:P) takze nie martw sie na zapas, i ciesz sie, ze akurat Twojej kobiecie nic sie nei dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thegift 0 Napisano Grudzień 17, 2006 hehe dzieki dziewczyny, no tak pytam, bo jednoczesnie chcce juz wiedziec na przyszlosc :) Dzieki za pomoc :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Z skutkami ubocznymi to jest tak,że mogą lecz nie muszą wystąpić. Powinieneś się cieszyć,że Twoja dziewczyna ich nie ma. Ale na przyszłość unikajcie sytuacji w których konieczne jast branie antykoncepcji\"po\" bo jest po prostu niezdrowa dla organizmu kobiety. Taka dawka to spory szok dla organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach