Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mzmzmzmz

Pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość mzmzmzmz

Dziewczyny, biorę tabletki zawsze o 16tej. Dziś obudziłam się z jakąś CHORĄ schizą!!!!!!! że wczoraj zapomniałam wziąć tabletkę (okazała się, że jednak wzięłam ją wczoraj)i jak skończona idiotka spanikowana nie spojrzałam na opakowanie i o 9 rano połknęłam tabletkę którą powinnam wziąć dopiero dziś o 16tej!!!!!!!!!!!!!!!!Proszę pomóżcie mi co mam robić aby antykoncepcja ciągle była skuteczna???BŁAGAM bo po raz pierwszy się tak idiotycznie zachowałam i nie wiem co robić!!!!!!

Gość mzmzmzmz
Nie wiem kiedy powinnam wziąć jutrzejszą(poniedziałkową) :-( czy jutro też o 9tej? i tak do końca?czy wtedy będzie ok? mieszkam z facetem i zależy mi aby zabezpieczenie diałało. BłAGAM DZIEWCZYNY POMóżCIE MI...:-(

Czyli wzięłaś jedną wcześniej? Tak? Ja bym wzięła normalnie drugą o 16 ,żeby była ciagła skuteczność. Zostanie Ci jedną tabletka mniej więc przerwa będzie wcześniej. Nie powinno być problemów.

A ja wziełabym dopiero nastepnego dnia o 9. Nigdy nie bierze sie tego samego dnia dwoch tabletek

Gość Ilmare
Bez paniki. Dziś nie bierz już żadnej, a jutro weź o 9 rano i tak już do końca. Choć ja bym wzięłą normalnie o 16 jutro. Po co się tak schizować?

Gość algooa
a ja bym wzięła jutro o 16,00 i do wtorku nie dawała chłopakowi. Niech tez wie co to stres z antykoncepcja! Pobawcie sie jak za dawnych czasów bez bzykania

Gość mzmzmzmz
Dziewczyny dziękuję, jesteście wspaniałe. Nadal jestem spanikowana, ale czytając to co napisałyście oraz ulotke, myślę że powinnam wziąć tą tabletkę o 9 rano jutro bo nie przekroczę 24 godzin odstępu między nimi, jak myślicie?

Gość mzmzmzmz
tak Miarka wzięła jedną wcześniej! Panika mnie pogoniła :-/

Gość gość
wXTSeLMvfOKisP26R0lPpu47