Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jazdeczka

boli go brzuch

Polecane posty

Mojego 10 latka boli brzuch, w toalecie był juz 3 razy. Nigdy mu się to nie zdarza, co pomoże?

Gość mnie tez boli brzuch
lewatywa :P

przepraszam :( jestem niewychowana gówniarą :( przegrałam życie i ide sie powiesić :( 🖐️

sory nie chce byc nie mila .ale masz dziecko 10 lat juz i nie wiesz co sie robi jak go brzuch boli???usiac i placz.co za bezradnosc.

hahahaha! głupia pipo! teraz tobie sie dostało! hahaha

anita nie wiem, bo nie miałam do czynienia z taką sytuacją rozumiem, ze ty wszystko wiesz w razie jakiegokolwiek wypadku nie kazdy jest taki zorientowany jak ty wszechwiedząca

Ale w sumie nie rozumiem dlaczego odsylasz dziewczyne do odrabiania lekcji, lewatywa naprawde moze pomoc.

Gość bridget28
Możesz podac herbate miętową. Chodzeniu do ubikacji zapobiegnie węgiel. To pewnie jakies zatrucie albo infekcja wirusowa. pamiętaj tylko, że biegunka odwadnia i trzeba duzo pić.

nie wszechwiedzaca.ale uwazam ze matki w takich sytuacjach wjedza najlepiej co pomaga jej dziecku i co dolega i dlaczego.kto ma wiedziec lepiej niz matka.i nie wszechwiedzaca ale wybacz ja wiem co mam robic gdy moja 5 letnia corke cos boli.bo jestem po prostu matka .i mam instynkt.a ty najwidoczniej nie posiadasz takowego. idz do apteki i powiedz farmaceutce co sie dzieje a napewno cos ci poradzi i da lek odpowiedni dla dziecka.tak ciezko pomyslec??????

zawsze się tak wymądrzasz? jesteś \"bardzo\" miłą dziewczyną napewno \"wszyscy\" cię lubią

jazdeczka wez daj se siana bo durna jestes. kup se psa jak sie dzieckiem zajac nie umiesz

jazdeczka.sorki nie chcialam byc nie uprzejma.ale to troche smieszna sytuacja.co innego jakbys miala noworodka albo paromiesiecznego dzidziusia,ale 10 letni syn?????no prosze cie.

Gość rozpacz bierze
jak się czyta takie pytania - oby nigdy nie przytrafiło sie nic takiego jak zachłyśnięcie , zadławienie, oparzenie czy inne nieszczęscia bo z tobą to dla dziecka śmiertelne zagrożenia jeżeli nie potrafisz poradzic sobie z bólem brzucha i rozwolnieniem... smecta, krople żołądkowe czy poczciwy stary wgiel, kleik ryżowy, tarte jabłko, marchwianka, po kilka łyków płynu co kilkanaście minut a jak nie przejdzie przez dzien dwa to lekarz.

no i wlasnie otorz to.ze mama ma problem z zwyklym bolem brzucha.a co by zrobila odpluc odpukac w gorszej sytuacji.i dlatego uwazam ze to zwykla bezradnosc. jesdnum slowem MAMO WSTYDZ SIE.

Co ona takiego zrobiła, żeby tak najeżdżać? Ma chore dziecko, a wy tak złośliwie syczycie. Pewnie do świąt się szykujecie, na pasterkę też pójdziecie, a tu jak nikt nie widzi to swoje prawdziwe oblicza odkrywacie. Kościółek już dziś zaliczony?

obrazila sie i poszla.. buahahaha :D:D wojewodzki zamknij pysk szczekaczko jedna...

obrazila sie i poszla.. buahahaha :D:D wojewodzki zamknij pysk szczekaczko jedna...

JESTEM ATEISKA.i co lyso ci kretynie.i zmien nick bo do kuby w troche ci brakuje inteligencja.

wojewodzki zamknij sie.. Ty pewnie tez miales taka matke i na ból brzucha Ci psychotropy dawała - teraz mamy tego wynik... :classic_cool: idz do wanny bo twoj ojciec juz tam na ciebie czeka..

drogi kubo.mam swoj osobisty i niezastapiony nick wiec nie potrzebuje pomaranczowego.a jesli chodzi o inteligencje to nie musze jej miec zeby wiedziec co zrobic w takiej sytuacji jak bol czegokolwiek u mojego dziecka.zegnam