Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ave_ewenement

problem z dziewczyna...

Polecane posty

Gość ave_ewenement

elo, mam pewien problem z dziewczyna :) kocham ja i chcialbym z nia byc, ale ona mnie doprowadza do takich nerwow ze szok ;/ natomiast, rozmawialem z nia od dwoch tygodni ze chcialbym jechac na koncert do krakowa, koncert hiphopu wiec 99% to plec meska, nieliczne dziewczyny z chlopakami, nic nie bylo, mowilem jej ze nie zdradze, ze nie bede podrywal i tak wlasnei bylo, ona z zazdrosci pewnie nie chciala mi pozwolic jechac, wiedziala ze chce tam byc, ona nalegala abym nie jechal, nie posluchalem jej, bo nie moze mi zabronic wyjscia z kolegami, czuje sie jak uwieziony, ona mi tylko pozwala wyjsc przed blok na piwo ;/ zaje*iscie ;/ co w takej sytuacji robic? ;/

Gość ave_ewenement
zaraz pewnie zobaczy ten temat i skomentuje to po swojemu zeby odwrocic kota ogonem:/

Gość ave_ewenement
chora jest? kaze mi wybierac albo ona albo koledzy ;/ chyba moge sobiewyjsc od czasu do czasu z kolegami ? ;/

co za pytanie, pewnie, ze mozesz...ciekawe jak ona by zareagowała gdybyś zabronił jej wyjśc z koleżankiami...a tak wogole to po ile macie lat? albo naście, albo to prowokacja

Gość ave_ewenement
no ja mam 21 a ona 17;/

Gość psomiA
no to wlasnie..17 lat..wielka milosc..i zazdrosc.. mogles sie tego spodziewac.. a swoja droga nie mogles jj wziac na ten koncert? przeciez dziewczyny tez chodza..i to duzo..

Gość ave_ewenement
nie moglem jej wziac, bo my jechalismy z osoba niepelnosprawna, po drugie nie bylo gdzie spac, spalismy w 5 osob w poloku 4 na 4 metry, po 3 chodzilismy wszdzie szybko, a ona nie moze sie spieszyc ;/

to ten wiek :/ 17 lat - nie dojrzała chyba jeszcze do związku gdzie jedną z podstaw jest zaufanie...

Gość sorki ale to nie bylo calkiem
tak:/ owszem pisal mi ze chce jechać na ten koncert.. ale dzien przed napisal ze MU SIE NIE CHCE i umowil sie ze mnaze do mnie przyjedzie, natomiast w piatek rano napisal mi smsa czy pozwalam mu na ten koncert jechac bo byl jego kolega i maja pociag o tej i to tej (czyli postawil mnie sytuacji bez wyjscia) napisalam mu ze i tak zrobi jak chce ale wie ze nie chce zeby jechal bo bedzie mi smutno, zrobiloczyeiscie po swojemu, ja uwazam ze kmnie po prostu olal dzien wczesniej mowil co innejgo a zrobil co inego, wiec to nie bylo do konca tak jak to moj szanowny chlopak napisal,

Gość Po prostu masz
dziewczyne ktora jest zazdrosna - czy bez powodu ? :-D Poza tym a gdyby ona chciala wyjechac bez ciebie też byś jej pozwolił ?

No tak Zasadniczo to facet nie tylko może, ale nawet powinien iśc gdzieś czasem tylko z kumplami...higiena psychiczna tego wymaga:) Ale argument: chodzilismy wszdzie szybko, a ona nie moze sie spieszyc To chyba przegięcie troszke, chociaz nie takie jak to, że jechaliście z osobą niepełnosprawną...a co, przepraszam, czy Twoja nie mogąca sie spieszyć dziewczyna ma jakieś uprzedzenia do osób niepełnosprawnych?

Gość No tak ...
A dla higieny psychicznej babka nie powinna iść gdzieś z kolezankami ? Masz ciekawe podejście do sprawy :-D

Gość czarowniczka hehe
ty a kto wystepowal na tym koncercie bo jestem ciekawa... :) a tak wogole to jest to chora zazdrosc u niej , boi sie b. mocno ze pewnego razu pojedziesz na jakis koncert poznasz tam jakas i ja zdradzisz;] a po 2 nie mogla ona jechac z toba ?