Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zebra3d

miejsca intymne- kosmetyczka.

Polecane posty

jak i czym wydepilowac najlepiej miejsca intymne zeby nie bylo podraznien i krostek i efekt byl w miare długi??? co sadzicie o wosku lub pascie cukrowej u kosmetyczki?? była ktoras z was na takim zabiegu??? ile to moze kosztowac i czy bardzo boli??

Gość Zuz ANNA
A ja chciałabym dopytać czy orientujecie się jaki jest koszt i jak to wszystko technicznie wygląda ? jeśli chodzi o laserową depilację miejsc intymnych. Zdecydowałybyście się usunąć te włoski już na stałe?

Gość no wlasnie ile kosztuje
???

U mojej kosmetyczki tył i przód 65zł woskiem. Ja idę... ale dopiero na lato.

Gość przód i tył
?

pisałam juz kilka razy o depilacji bikini sposobem bezpaskowym-takim kauczukowym woskiem,robię to regularnie od roku,zabieg praktycznie bezbolesny (a usuwam wszystko w tej okolicy)i nie pozostawia śladów,ani podraznień.Poszukaj na ten temat w wyszukiwarce.

paulinkaaaaa--------> nie moge tego znalesc!! jak mozesz napisz jeszcze raz albo daj wskazowki albo link gdzie szukac!!! prosze bardzo:)

Gość bol
czy to bardzo boli????

Gość molka123
wlasnie, takim woskie podgrzewanym w specjalnym aparacie sobie pachy i bikini depiluje , raz zachcialo mi sie zrobic sobie "total" i.....wylam z boluuuuuuuuu; mimo wszystko jakos u kosmetyczki nie odwazylabym sie "rozkraczyc" i wspolczuje kosmetyczkom, zwlaszcza tym starszym: jak uczyly sie zawodu nie myslaly ze beda ogladac gole damskie narzady...

Gość o matko.......... a co to
takiego strasznego? Myślisz, że starsza babka z dwójką czy trójką dzieci nie wie, jak cipa wygląda:O? Sory, ale takie szczeniaki mnie irytują:O WYobraź sobie, że każdy się podnieca twoją rozkraczoną cipą i się jej bacznie przygląda:O Widok niemiły? A jak ktoś ma krzywy ryj i pryszcze i przychodzi do kosmetyczki, żeby mu powyciskała jakieś ropne syfy...? To wtedy jest miło, nie?:O

Gość molka123
hahha....nie zrozumialysmy sie...dzieki za agresywnosc, sfrustrowana jestes?? chodzilo mi o to ze gdy sie decydujesz na zawod lekarza, pielegniarki itp to wiesz czego oczekiwac...ale wyobraz sobie ze wybralas zawod kosmetyczki (ok w latach przedpotopowych do ktorych ja naleze) i myslalas ze oprucz twarzy, rak, stop ew masazu ciala nie bedziesz musiala widziec na zywo i z bliska damskich pipek....wyobraz sobie ze nie kazdy to lubi