Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarowniczka hehe

prosze o rade! pilne!

Polecane posty

Gość czarowniczka hehe

witam, biore harmonet i wypada mi tak ze przerwe w braniu tabletek bede miala tuz przed sylwestrem a sam okres dostane na sylwka ! chcialam sie dowiedziec czy mozna wziasc odrazu nastepne opakowanie tabletek anty by nie miec przerwy w okresie?? tzn jak koncze brac ostatnia w czwartek to czy w piatek zaczac nowe opakowanie?ktos tak robil ??? prosze o rade

Gość czarowniczka hehe
chodzi mi o to by nie przhcodzic tej 7-dniowej przerwy...

Można nie ma gwarancji,że żadne krwawienie nie wystąpi ale jest duża szansa,że będziesz miała w Sylwestra spokój.

Gość czarowniczka hehe
no chcialabym spokojnego sylwka a nie z bolem brzucha bo w 1 i 2 dzien zazwyczaj mam a chce sie pobawic :)

Gość pszczolka zlistopada
spokojnie mozesz brac droge opakowanie, mi okres wypada w swieta wiec terz bede brac bez przerwy ja rowniez biore harmonet i przyznam ze niemialam problrmu z plamieniami kiedy bralam 2 opakowania pokoleji

Gość maluszka
a ja mialam problemy z plamieniami.. mialam je az do odtawienia czyli do okresu.. czyli 3 tyg, mialam z glowy. generalnie nie polecam

Gość czarowniczka hehe
ale ja wole miec plamienia niz normalny okres:) choc wolalabym wogole bez plamiec... dzieki za odpowiedzi bo nie bylam pewna czy tak mozna zrobic..:) pozdro

Witaj, ja tez biorę harmonet. Kiedys jechałam na obóz narciarski i akurat w tym terminie miałam dostać okres. Więc wzięłam drugie opakowanie tabletek nie robiąc przerwy. Nie miałam żadnych dolegliwości, nic złego sie nie działo. Pozdrawiam.

Gość czarowniczka hehe
dzieki serdecznie za odpowiedzi ':)