Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka z problemem

jestem dziewicą czy nie

Polecane posty

Gość rybka z problemem

Jestem dziewicą przynajmniej tak mi się wydaję. Nigdy nie spałam z zadnym facetem. Ale od czasu do czasu wsadzam sobie tam palec. Nigdy jednak nie widziałam krwi jak to bywa przy stracie błony dziewiczej. Mam 18 lat i mam chłopaka, z którym chce zacząc współżyć. Dla nas obojga będzie to pierwszy raz. Powiedzie mi czy nadal mam błonę dziewiczą?

Gość
tego to już my Ci nie powiemy :O a czy to takie ważne czy ona jest czy nie? jesteś dziewicą bo z nikm nie spałaś, a czy masz tam jakąś błonę czy nie to już raczej mało ważne :O

Gość boszeeeeeeeeeeeeeeeee
strata dziewictwa = pierwszy stosunek, pierwsze penetracja. Niektore kobiety nawet blodny nie maja, i co ? Wedle twojego rozumowania nie sa juz dziewicami ? A teraz marsz do lekcji :O

Gość ja mam 22 lata i tez jestem
dziewicą.... Ale nawet niektórzy ginekolodzy dziwią sie i pytają czy na pewno. To chyba zanczy, że mam dość niewielką błone dziewiczą, mimo że sobie "tam" nic nie wkładam, równiez palców, chyba że podczas aplikacji tamponów. Po prostu nie sprawia mi to przyjemności. \Wolę zabawy łechtaczką:p

Gość a powaznie
a jak moj facet wkladaal mi tam palce, ale sam we mnie nie wszedl..a troszke krwi bylo tzn ze zostaal przerwana tak..?

Gość jasika
Ja też do końca nie jestem przekonana swego dziwictwa. Byłam u ginekologa, którego poinformowałam o tym,że nigdy nie miałam stosunku z facetem. A mimo to do pochwy włożył swój palec ,penetrował naprawde głęboko.

Gość upuuu upuuuuu

Gość ponawiam
Ponawiam pytanie. To dla mnie bardzo ważne.

Gość a moim zdaniem jestes
ja stracilam blone dopiero po sexie z drugim facetem ;) powaznie, pierwszy był "kulawy". Ja to dopiero mialam problem ;))) teraz sie z tego smieje, ale musialo minąc klika latek

Gość ponawiam pytanie...
Proszę o podpowiedź, gdzie błona znajduję się,czy wystarczy włozyć tam palec żeby ją przerwać? Naprawdę jestem niedouczona w tym temacie.

Gość upuuu upuuuuu

Gość wiecie co moze to smiszne
ale ja to chyba nigdy nie byłam dziewica nieweim jak to mozlewe ale wjeku 14 lat byłam u gina i on mi powiedział przekonany czy nie chce antykoncepcji a ja na to ze nei bo ja jeszcze nigy nie tego .........to sie facet n amnie spojrzał jak na kłamczuche jak to wyjasnic

Gość wiecie co moze to smiszne
dodam ż enic tam nie wkładałam sobie bo grzeczne byłam dziecko i tamponow te z nie uzywałam wiec do dzis nie wiem jak to sie stało

Gość proszęproszę
Nikt nie potrafi odpowiedzieć na niby takie proste pytanie..A tacy jesteście mądrzy.Doradzacie wszyskim na tym forum.Wypchajcie się.

Gość 41....
jesteś dziewcicą :P peszek ccccco nieee :P

Gość sssssssssssssssi
Raczej nie, bo coś sobie tam jednak wwpchnełaś. hi,hi