Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka......

czy macie dzieci?

Polecane posty

Gość kaczka......
Oj tak kobieta ,ktora skonczyla juz 30 lat i nie ma dzieci,jesst uwazana za niepelnosprawna.To nie jest moje zdanie,ale wielu ludzi:(

Gość Jo24
no bo nie jest, takie są fakty , ale jak więcej osób będzie "uświadamiać" że taka decyzja jak " nie mam dziecka" powinna byc normalna to może z czasem będzie. Znam parę kobiet, które nie mają (z róznych względów) i takich które nie chca , ale niestety nie sa tak pewne swego i nie nie czują się konfortowo , w głównej mierze z powodu pokutujacych w społeczności stereotypów i do nich przede wszystkim kierowałam moje słowa ;-) pewnie gdyby nie mój maż który przekonał mnie do macieżyństwa i jest fantastycznym ojcem , pewnie dziś była bym jedną z tych kobiet które muszą przełknąć co roku takie zyczenia o jakich piszesz "nie mam dziecka"

Gość nie mam dziecka
ja zawsze odpowiadam, że zyczenia miały być dla mnie a nie dla potencjalnym dziadków i ja chcę żeby mi życzyli awansu i duzo pieniędzy, bo resztę tego, co mi do szczęścia potrzebne już mam.;) charakterystyczne, że rodzice mojego chłopa mnie życzą ślubu i dziecka a jemu życia nie trują.:D widzę, że mężczynom łatwiej uchodzi w tym kraju nie tylko bezdzietność, konkubinat, starokawalerstwo, rozwiązłość seksualna, ale nawet pijaństwo i chamstwo.

Gość Jo24
niestety masz rację

Gość trele morele.........
narazie nie planuje:p

Gość kama111
syn 10 lat- fantastyczny

Gość Jo24
a co do rozmnażania to takie niepopularne poglądy jak to że rodzenie nie jest obowiazkiem ,i w tym,że się nie chce być rodzicem nie ma nic niestosownego- powinno wygłaszać więcej matek (co też na tym topiku niniejszym uczyniłam)

Gość Jo24
i jeszcze coś powiem (na razie mówiłam to moim koleznkom) a teraz powiem głośno : mam 2 dzieci i dam się za nie posiekać za nic nie cofnęła bym czasu i nie wybrała inaczej ALE okres ciąży i karmienia jako cudownego czasu dla kobiety itp. itd. jest mocno ale to mocno przereklamowany , niedobrze mi jak sobie to przypomnę, i wiecie co jeszcze ? jak widzę kobietę w ciąży to się nie rozczulam tylko jej współczuję,- kurcze dobrze że jestem matką bo jak bym wypowiedział się w ten sposób nie będąc nią, to by mnie zlinczowali ;-))

Gość nie mam dziecka
;) pozdrawiam 🖐️

Gość ja mam trzech kochanych
synow i marzy mi sie jeszcze coreczka:)

Gość guzik
kurcze z pierwszym mezem 3 z drugim 5 a z trzecim to sie zobavczy takie domowe przedszkole:):):)

lat 35 dzieci 0 i dobrze mi tak :) pozdrawiam wszystkie bezdzietne i dzietne

Gość kaczka...
Rybka zwana wanda ,a planujesz miec dzieci? Gabi gratuluje coreczki?

Gość u prywaciarza robię
luesita 16 lat ?dziecko a ty 36? no wczesnie działałas...........

Gość kaczka...
mialo byc Gaabi i bez pytajnika:D

Gość mężatka68
Mam troje dzieci i jestem szczęśliwa.

Pijawka wez na logike!!! Myrevin jest starszy od Ciebie!!! Nie moze być Twoim synem :) dlatego pomyslałam o Twych niecnych zamiarach :P

Pijawka??????? a czy w księgowości jesteś pomocna?? jeśli tak to ja się jeszcze zastanowie :P mam tyle pracy z końcem roku ............... :(