Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asystentka sw.mikołaja

Zbieram listy do SW Mikołaja

Polecane posty

Ciesze sie i tez uwazam ze fajnie miec dzieciaczki wczesniej ale ja najpierw musze zobaczyc jak sobie bede radzic z jednym:-)

Asystentko ! Ja takze poprosze o zdrowie dla najblizszych ....aaa i w totka bym wygrac chciała :)🌻

Gość asystentka sw.mikołaja
załatwione!

Gość kurczaczek77
...ja tez bym mieszkanie chciala..bo zbieramy i zbieramy i nie mozemy uzbierac..no i to w miare szybko bo dzidzia w drodze..

drogo sw.mikolaju a ja chcialabym wygrac kumulacje w totka. z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.

W innych wątkach czytałam o listach do Św. Mikołaja, a ja w tym roku wynalazłam z internetu super stronę dla mojej 3-letniej Hanusi:) ( www.imikolaj.pl ) wysyła się list do świętego Mikołaja ze zdjęciami dzieciaczka i kilkoma słowami o nim i dostajemy list video od samego siwobrodego gdzie mówi imię dziecka i w ogóle mówi o nim w oparciu o to co napiszemy:) naprawdę genialna sprawa- polecam wszystkim rodzicom! Piszę o tym ponieważ ja sama wcześniej nie spotkałam się z czymś takim, a myślę, że warto maluszkowi atrakcję stricte świąteczną i niewątpliwie wesołą zapewnić:) http://www.imikolaj.pl/wyslij/

Gość a nnajhdhd
list elektroniczny za jedyne 14.99