Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna....

Ale jest mi źle...

Polecane posty

Gość kama111
Spróbuję.

takie jest zycie... zdrady byly, sa i niestety beda :( a Ty nie mozesz tego odbierac w ten sposob, ze przez to nie wyjdziesz za maz, poniewaz przede wszystkim ucierpisz Ty mierzac wszystkich facetow jedna miara. Pomysl w ten sposob: jakis facet \"przejechal\" sie na malzenstwie poniewaz zona go zdradzala i np trafaia na Ciebie ale stwierdzi, ze nie bedzie sie wiazal bo i tak wszystkie sa takie same...

Gość taka jedna....
kama111 >>> Ty tez? :O wiec gdzie jest tego wszystkiego sens??? zaczynam sie gubic wybaczcie ze tak zrzedze ale niech ktos da jakas dobra rade na w miare dobre przetrwanie w tym swiecie a moze ktos wie zawsze tak bylo ze swiat dzielil sie na ludzi z zasadami (porzadnych) i na tych drugich???

Gość kama111
Zostałam porzucona przez męża za sprawą naszej wspólnej znajomej. Mimo, że poznała naszego 4- letniego wówczas synka, nie miała żadnych oporów. Rozbiła mi rodzinę , pobawiła się moim mężem i rzuciła w kąt. To ostatnie mu się akurat należało.

Gość kama111
Nigdy nie przypuszczałam, że stać mnie na taką szczerość wobec obcych ludzi.A może właśnie tak jest łatwiej?

Gość kama111
W poprawnych? Może to za dużo powiedziane, ale mamy dziecko, więc to tylko dla niego...

Gość Buhahahahhahaha....
"Mężczyźni działaja instynktownie a kobiety z wyrachowaniem"!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡 A więc mężczyźni są usprawiedliwieni!!!!!! A kobiety są złe!!!!! Tak ???? 😠

Gość taka jedna....
kama111 , taki jeden.... >>> szczere wspolczucia dla Was :( 🌼 boże czyli nie jestem osamotniona to akurat nie nalepsze pocieszenie ze takie sytuacje zdarzaja sie i to jest bardzo przykre :(

Gość kama111
Nikt, kto świadomie rani drugiego człowieka nie jest usprawiedliwiony.

Gość mala glupia
zajrzalam, bo ktos przeslal mi link na moj topic, ale ciagle tak wlasciwie nie wiem, co sie stalo... Moze osoba, ktora ma problem wyrzuci to z siebie... Bede Ci Kochana latwiej - wiem po sobie - wczoraj myslalam, ze oszaleje, po tym, co spotkalo mnie wlasnie ze strony zonatego faceta... Mowcie szczerze!

Gość kama111
Kto następny? :) Polecam, to pomaga.

Gość duza glupia
Ty nie szalej ;):P🖐️ z powodu, ze facetowi nie staje...rutyna go dopadła a ty szalejesz ps.przerpaszam państwa juz mnie nie ma :P🖐️

ale sytuacja takiego jest inna... o ile dobrze zrozumialam to kobieta, ktora wyjezdza nie jest z nim, jest jego przyjaciolka, ktora on uwaza za milosc swojego zycia. To calkowicie inne sytuacje... No chyba, ze zle zrozumialam :o

Gość mala glupia
chyba juz nie mozesz zrobic nic - skoro powiedziales jej co czujesz... A ona mimo wszystko wybrala tamtego:( Biedny jestes... Mozesz jedynie powiedziec jej - jesli masz tyle sily i odwagi i woli, ze jesli nie uda jej sie z tamtym, to zeby nie myslala nawet przez chwile i wracala do Ciebie, bo bedziesz czekal... Ale to dosc duzy akt heroizmu z Twojej strony by byl

Gość kama111
Do Taki jeden. Jeżeli czujesz, że warto to nie odpuszczaj.

taki jeden.... ---> możesz liczyć na to, że ona zrozumie z czasem, że \"to nie to\". Niestety to, że znają się tak krótko nie znaczy, że nie mogą być razem szczęśliwi, czasami to się wie od razu, człowiekowi wydaje się, że zna kogoś od zawsze. A dlaczego się rozstaliście?

Gość mala glupia
a tak jeszcze wracajac do topicu, to ja bym sie bardziej o siebie bala, ze to ja kogos zdradze... Nie naleze do typu puszczalskim panienek, nigdy nie zdradzilam mojego faceta, ale mam momenty slabosci - takich chorych fscynacji, ktore trwaja kilka dni i mysli - co by bylo gdyby... Nienawidze sie za to i mysle, ze gdyby ktos mnie skrzywdzil to i tak czulabym sie lepiej, niz gdybym to ja skrzywdzila kogos...

Gość kama111
Mam wrażenie, że taka pewność przychodzi z wiekiem. Chociaż głowy bym nie dała :)

Gość mala glupia
malo :) zgodnie z pseudo - mam 18.

Gość mala glupia
najbardziej zadziwilo mnie w sobie to, ze mimo iz mam chlopaka, ktorego (JESTEM PEWNA), bardzo kocham, dalam sie pocalowac zonatemu facetowi - dalam sie mu zahipnotyzowac! Pozwolilam mu, zeby na mnie patrzyl, dotykal mojej twarzy - wo wszystko bylo zarezerwowane do tej pory tylko dla jednej osoby w moim zyciu - dla mojego chlopaka... Naszczescie oprzytomnialam kiedy jego rece wyladowaly w okolicach moich piersi - wbilam mu z calej sily paznokcie w rece i odjechalam... Ale i tak nienawidze siebie za to, ze uleglam w pewnym sensie temu gnojkowi...!

Gość duza glupia
ty się mala za Kaszpirowskiego nie bierz lepiej :o...

Gość mala glupia
niewazne - swiat jest maly - to forum tez... jestem z malej miejscowosci na polnocy Polski w okolicach Kalisza.

Gość duza glupia
Oj bidulki jesteście--->te!!!! od malej to precz!!!! Ciekawe jakbyś ty tańcowala z Kaszpirowskim :o

Gość mala glupia
nie mam do CIebie pretensji, ze tak myslisz - coz nie znasz mnie, a przede wszystkim nie znasz calej tej sytuacji. Rzucilam tam link - moze patrzylas - a jak nie to zajrzyj - tam jest wszystko ladnie napisane od poczatku do konca... a w ogole to bardzo zaluje tego, co sie stalo...:( szkoda, ze oceniasz ludzi tak powierzchownie - mimo wszystko pozdrawiam i zapraszam do dalszej dyskusji.

Gość kama111
oj bidulki..... Fajnie jest oceniać innych, a może tak coś o sobie?

Gość mala glupia
thx duza glupia:) ty to wiesz, jak malej humorek poprawic:D I w ogole to mysle, ze bylabym niezla suczka, gdybym mu pozwolila na wiecej, ale nie zrobilam tego! Moze dlatego, ze zdrada to jedyna rzecz, ktorej nie zapominam nikomu... Ktos wazny dla mnie juz kiedys mnie zdradzil i nic nie zostalo z tego pieknego uczucia, jakie miedzy nami bylo...

Gość duza glupia
jak on nawet przez ekran umie zahipnotyzować :o...w morde no....