Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna do diaska

skad wziąć osobę, która poświęci mi 30-40minut czasu?

Polecane posty

chcesz powiedziec abym sobei poszedl ok ide na inne topicki pa🖐️

Ok. nie jestem rozkapryszoną księżniczką ( chociaż chcesz mi to wmówić) Nie mam wiele nicków ,ale Ty i tak wiesz swoje więc:O Powiem Ci nawet ,że porównywanie mnie do dei po dzisiejszym monitingu je postów( nie znajdziesz ,zostaly wykasowane) są dla mnie obrażliwe!!! Możesz pytać o co chcesz,jeśli nie będę mogła to nie odpowiem najwyżej!!!

Powiem Ci nawet ,że porównywanie mnie do dei po dzisiejszym monitingu je postów( nie znajdziesz ,zostaly wykasowane) są dla mnie obrażliwe!!!>>>>znowu to samo obrazzasz sie o cos czego ja nawet nie widzialem. w postach deii nie widze nic dziwnego-w tych ktore czytalem,a jak czegos nei czytalem to skad mam wiedziec co tam bylo

a mam pytanie;) dlaczego zmienilas nick na ten ktory masz teraz i przestalas sie wpisywac na pewneym topicku??

no to trzeba było sobie poczytać ,bo tak wulgarnych i chamskich postów to tu dawno nie było nawet w wykonaniu facetów. Też jestem lekko zaskoczona ,ale cóz ,ludzie są jak się okazuje nieprzewidywalni:O

nie jestem w stanei wszystkiego czytac,poza tym skad wiesz ze to byla dea jak ona teraz ma pomaranczowy nick i kazdy moze sobei pod nim cos napisac;)

a to pytanie jest dosyć krępujące:O Mogę Ci jednak powiedzieć,że to był moj 2 nick czarny na tym forum.) Ten (nd) ciekawa jestem czy wiesz co oznacza ,bo myślałam,że szybko załapiesz,ale chyba nie::P Obcy się połapali,ale ie TY:D

Ok daj już spokój ,wiem i tyle ,bo siedzi na 1 topicku:P Ale ok Ty zawsze wiesz lepiej ,więc EOT!!!:P

a to pytanie jest dosyć krępujące>>>>ale ktore jesli to o deii to rozumiem;) ale jesli to dlaczego nie wpisujesz sie juz na tamtym tpicku to nie rozumeim. co do ND to nie mam pojecia-moze skrot od naked;)-tylko znowu nie traktuje tego jakos doslownie- bo widzialem taki nick kiedys;)

nie mam pojecia z tym nd-zreszta dlaczego mialbym iwedziec,mamy przewaznie inny tok rozumowania wiec nie ma szans abym zgadl;)

no i widzisz,że za grosz porozumienia:D Obcy i znajomi od razu jednak zajarzyli ,a ja myślałam,że zaskoczysz,a Ty do tej pory ....NIE:( p.s.chodzi o skrót pewnego powiedzenia (mojego ulubionego)

p.s.chodzi o skrót pewnego powiedzenia (mojego ulubionego) >>>>>przykro mi ale o tej godzinei to juz nie zgadne:):) wiec moze napiszesz-zawsze potemm mozesz dac na smietnik;)

NO WŁAŚNIE !sęk w tym ,że 0 porozumienia!!!:D

ja myślałam,że zaskoczysz,a Ty do tej pory ....NIE>>>>widzisz jestem glupszy niz myslalas:D:D:D:D poza tym ja naprawde nie siedze calymi dnaimi na tym forum i rzadko czytam cos poza tym na czym jestem zawsze.

no nie kazdy jest taki sam wiec z porozumieniem miedzy ludzmi roznie;);)

no ,nieważne już!!:D Chodziło o pewne dziewczynki ,które chodzą tam gdzie chcą:P:D I tak pewnie dalej nie kumasz:D Jeśli chodzi o moje nicki to jest mój 3 czarny,apozostałe czarne to tylko po to by się nikt nie podszywał ,albo dla zabawy i są jednorazowe.

Chodziło o pewne dziewczynki ,które chodzą tam gdzie chcą>>>>>wiem juz:D:D:D:D:D sam go raz napisalem nawet mi sie z kims kojarzy to powiedzenie;)

a te nicki to wymieniasz jak sie troche postow uzbiera;P?? ta litera imienia ktora raz podalas jest prawdziwa bo chcialem cos wykluczyc:D:D:D:D:D

poza tym powiedzenie do nicku to faktycznie jest tak podobne😠 wystarczylo powiedziec ze jestes n...d...:D:D:D:D:D:D:D

no więc jednak miałam rację,bo niejedna osoba zwracala się do mnie per, niegrzeczna dz.........o ,a ty mówiłes kiedyś,ze wszystkie wypowiedzi moje Twój komp rejestruje:D:D:D

widocznei jak sie rtak zwracali to ja tego nie czytalem;) a n..d.. to z pewnoscia nie jestes;) p.s. a z tym imieniem to jak prawda czy falsz??chodzi mi o literke jak nien pamietasz co pisal;as to Ci przypomne;)

nie wymieniam nicków w zależności od postów! OK . nie powinnam tego mówić,ale niech będzie:O Mam tu jak kiedyś zdążyłeś zauwazyć chyba mega-pecha. 1 nick ( nie ma go juz ) 2 nick :wiesz jaki 3 nick nd i to wszystko :P reszta to jak powiedziałam zresztą parę mi ukradłeś to wiesz dlaczego musiałam się zaczerniać:D P.s. te nick by the way Ty mi zaczerniłeś??? :D

zresztą parę mi ukradłeś to wiesz dlaczego musiałam się zaczerniać>>>>przestan o tej godzinie nie mam ochoty na zarty poza tym nigdy nic nikomu nie ukradlem😠 i nie podszywam sie.pisze to co mysle i nie boje sie pod tym podpisac posty w stylu \"zjedz moja kupe\" itd. to z pewnoscia nie sa moje mozesz byc pewna:)

no pewnie ,że tak do końca to nie jestem nd :P to taki żarcik,a Ty skąd o tym wiesz;) ???? A o imieniu to nie pamiętam ,żebym coś mówila:O Chyba mnie wkręcasz:P:D

to taki żarcik,a Ty skąd o tym wiesz>>>>widac po Tobie;) mowilas podalas litere>>>M

o jeny,Ty jednak masz jakąś obsesję :o Mówiłam Ci nie raz ,że uwaga i łożko (bo to podobno ta sama osoba ) to NIE JA!!!!!!! DOTARŁO?????? jeśli nie to szukaj dalej!:P