Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PAMPELUNEK78

Starające się z Siedlec

Polecane posty

Rusałko a do jakiego gina chodziłaś jeżeli mogę spytać? I czy długo się starałaś o swojego maluszka?

Oli.. moim zdaniem NAJLEPSZYM ginem jest u nas dr Beniamin Łazuka Przyjmuje w centrum... chodzilam do niego prywatnie, bo u niego sa takie kolejki ze 1 zapis na panstwowo mialam w kwietniu (od pazdziernika chcialam sie zapisac) Jest najdelikatniejszy i bardzo mily .. nie robi roznicy czy prywatnie czy panstwowo... No i dobry tez jest dr Sprawka (rodzilam w wojewodzkim i tam go poznalam...)sprawial wrazenie dowcipnego lekarza ale wykazal sie tez sercem i troska (z nerwow stracilam pokarm i przyszedl mi z pomocna reka jak mojego gina nie bylo) ogolnie jakbyscie chcialy co kolwiek wiedziec.. pytajcie :) jakby co.. to piszcie na gg 5843697 (wiecznie niedostepna jestem..ale bywam :) ) A starac sie nie staralam..;) I mysle ze ta najlatwiej jest miec dzidziusia :) musze uciekac.. synek wola :D

Gość maniśka
Cześć! Ja nie jestem z Siedlec, ale z Sokolowa.Właśnie zaczęliśmy z mężem rozmyślać o dziecku, a że nikogo tutaj nie znam:) no prawie :) to może wy mi doradzicie jakiegoś dobrego lekarza:) Ostatnio "odwiedziłam" doktora Zydlewskiego, wydał mi się bardzo sympatyczny i pomocny. Dodam, że wizyta była " państwowo":) a on był bardzo miły, kulturalny i pomocny.

Witam dziewczyny!!! Jak wczesniej pisałam również jestem z Siedlec.W pierwszej ciąży chodziłam własnie do Benedykta łazuki tak jak rusałka i nie narzekam.A jak tam dziewczyny długo się staracie???

hej Maniśka!!!! dr. Zydlewski też jest dobry koleżanki go chwaliły.Prywatnie przyjmuje na Ceglanej, ma najlepsze usg w Siedlcach( kolorowe)

Maniska? Ale chcesz dr z siedlec?? wiesz.. ja tez nie pochodze z Siedlec (moje rodzinne miasto jest 250km od S.) i zrobilam maly wywiad :) Po prostu zaczepilam kilka babeczek na gg i spytalam o lekarza.. I wlasnie jedna porodzila mi dr. Łazuke...mowiac ze to LEKARZ Z POWOLANIA I sie nie mylila!!! Tak delikatnego lekarza ginekologa w zyciu nie widzialam..!!! I wiem ze innemu dr dotknac sie juz nigdy w zyciu nie dam po doznaniu jakie mialam przed porodem jak mnie badal dr ktory mial dyzur :O

Pampulek To jest usg kolorowe w siedlcach :O:O:O A mnie pewna pani dr (pozal sie boze z FEMINY) powiedziala ze w siedlcach NIKT nie ma usg kolorowego no i dodala ze sie ludziom w glowie poprzewracalo BOZE CHRON MNIE PRZED TAKIMI IDIOTKAMI W PRZYSZLOSCI!!!😡

A co to miało być???? Do Maniśka!!! Ja słyszałam,że własnie dr. Zydlewski ma takie w swoim prywatnym gabinecie na Ceglanej.Dziewczyny pisały nawet gdzieś na forum.

Dziewczyny.. a mam pytanie.. Nie orietujecie sie gdzie i na jakiej ulicy sa zaklady fotograficzne.. chodzi mi o inne studio niz cabaj??? Jakbyscie wiedzialy.. To dajcie znac prosze.. Z gory dziekuje 🌼

Do Rusalka Zakładów fotograficznych jest dużo jeden na Piłsudskiego naprzeciw DH Millenium, drugi jest koło Kościoła Garnizonowego( takie rondo wokół kościoła)

Dzieuje bardzo za odpowiesdz... Na sienkiewicza okazalo sie ze jest najtaniej :) Bo u cabaja.. to normalnie kosmos :O (jakby monopolista byl ;) )

Ja też chodzę do Łazuki. Jestem bardzo zadowolona ale na nieszczęście tak się stało że jak zaszałm w ciążę to niedługo potem poroniłam. Teraz staram się od maja i nic....... Łazuka wszystko robi żeby mi pomóc ale niestety nie przynosi to efektów. W następnym tygodniu idę do Sprawki. Bardzo fajny jest. Byłam u niego już kilka razy wcześniej zobaczę może on mi coś pomoże. Pozdrawiam Was dziewczynki 🌼

Oli.. tak mi przykro.. Ale zobaczysz bedzie dobrze.. Moze wlasnie caly szkopol tkwi w tym ze sie starasz!!:O Masz tu slonika na szczescie :D ........................................@@@@@ ......................@@@@@@...@@@@@@@ .................@@@@@@@@.@@@@@@@@.@@@@@@@@@ ...............@@@.O.@@@@.@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@ @@@......@@@@@@@@@.@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..@@.....@@@@@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ...@@..@@@..@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@@\\ ....@@@@.....@@@@....@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@...\\ ..............................@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ .............................@@@@@.......@@@@@@@@@@....@@@@ .............................@@@@..................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@

Gość maniska
Dzięki dziewczyny za info:) No właśnie byłam nie tak dawno na wizycie u dr Zydlewskiego, który ze mna "rozmawiał":) pierwszy raz mnie to spotkało:)w pozytywnym sensie rzecz jasna:) A lekarza szukam najlepszego, tak, że na pewno skorzystam z waszych rad:) Niedawno sie przeprowadziłam w te strony i po prostu nie mam żadnych informacji:) A mąż to mąż, raczej o tego typu lekarzach nie słyszał:) Super, że w Siedlcach jest usg 3D, bo juz myślałam, że trzeba sie wybrać do Wawy:)

Maniska.. wejdz na \"rodzic po ludzku\" tam tez sa oceny \"wystawiane\" i komentarze lekarzom.. ktorzy sa polecani a ktirzy nie.. Poza tym jesli moge Ci cos doradzic.. Lekarz z 1 str ma byc najlepszy..ale wybieraj go rowniez pod katem szpitala w ktorym chcesz rodzic... Nie zapominaj o tym ;):D No chyba ze jest Ci to obojetne czy pozniej bedziesz nadal pod opieka swego gina czy innych lekarzy... A tam zapytam... To w sokolowie nie ma szpitala??:O

Jeszcze jedno kobiety chwalą szpital na Starowiejskiej.Nikt do tej pory nie polecił mi Wojewódzkiego.Dawniej rodziłam w Wojewódzkim i nie polecam szczerze ze względu na niemiłe położne.

Oli80 dr. Łazuka nie powie ci dlaczego nie możesz zajść w ciążę i raczej nie bardzo Ci w tym pomoże.Zresztą u ciebie za krótki okres na leczenie, musi minąć ponad rok starań.myslę,że za bardzo chcesz i nie wychodzi.Ja w pierwszą ciążę zaszłam po około roku starań ( brałam nawet clo na wywołanie owulacji i zrobił się jeszcze gorszy bałagan)Musiałam na pół roku przerwać starania o dzidziusia.Miałam same torbiele po tym leku.Dziewczyno jeśli któryś z lekarzy zaproponuje Ci clostibegyt bez badań i monitoringu cyklu nie zgadzaj się na to.Zresztą u ciebie za wczesnie na jakiekolwiek leki i byłaś już raz w ciąży to znaczy,że wszystko ok i jesteś płodna.Ja w ciążę zaszłam niespodziewanie, bo miałam inne problemy i o tym już nie myślałam.Dobrym lekarzem, który zajmuje się osobami, które mają problem z zajściem w ciążę to. dr. Fąk przyjmuje przy mleczarni na Kazimierzowskiej.Póki co życzę Ci z całego serca, aby Ci się udało i myśl pozytywnie i raczej nie rozmyślaj o ciąży i lekarzach to samo wyjdzie.Ja staram sie o drugie dziecko, ale mam teraz przerwę ze względu na torbiel na jajniku( jestem leczona orgametrilem)Głowa do góry;-)Pozdrowionka;-))

Gość maniśka
Witam was dziewczyny serdecznie:) Do Rusałka -> Szpital jet, ale przecież nie jest powiedziane, że muszę go brać pod uwagę:) Bardziej zależy mi na lekarzu, dobrym lekarzu. A poza tym uprzejmym i takim, który odpowie na moje pytania. A jeszcze sie z takim nie spotkałam, oprócz dr Zydlewskiego. Hmm może pech? Dziewczyny chyba mi nie powiecie, że muszę rodzić w konkretnym szpitalu? Nawet mnie nie straszcie.. :) miłego dzionka

Gość maniśka
Do pampelunek78 -> dziekuję za link:)

Witam! No wiec tak.. Na poczatu o szpitalu.. Ja wlasnie rodzilam w wojewodzkim.. Bylam raz na starowiejskiej i pierwsze wrazenie jakie na mnie zrobil to bylo \"no jeszcze tu szczurow brakuje\":O Poza tym wyszlam z zalozenia..ze jak tyle babek tam leci (a z kim nie gadam to kazdy mowi o starowiejskiej) to pewnie przepychanki ze glowa mala :O Wiec to byl 2 powod na nie.. Po 3 moj gin wlasnie jest w wojewodzkim 4. slyszalam BARDZO zle opinie na temat ordynatora ze starowiejskiej-osobiscie moja kolezanke tak zbadal przed porodem-aby go wywolac..opisywala ze musiala jej pomoc z fotela schodzic pielegniarka bo taki byl delikatny i slynie z tego ze jak ktoras juz za dlugo lezy..to przychodzi i mowi-ze on ja dzis tak zbada ze jeszcze dzis urodzi :O BEZ KOMENTARZA!:O do tego kobiety narzekaja na sale porodowe w wojewodzkim (sa to po prostu boksy...)-mnie to osobiscie nie przeszkadzalo w chwili porodu mimo iz mialam miec wykupiona sele ale obie byly juz zajete:( No a teraz moze plusy dla wojewodzkiego bo tam rodzilam wiec moge sie wypowiedziec.. Co do Poloznych.. Dla mnie byly SUPER!!!! Ogolnie atmosfera jak w domu, panie bardzo troskliwe.. polozna ktora sie mna zajmowala byla przemila... pamietam jak w ostatniej fazie porodu poprosilam ja aby mi pomogla (juz bylam bardzo wyczerpana z bolu i strasznie sie wilam na lozku) i zaraz przybiegla do mnie z jakims srodkiem przeciwbolowym aby mi pomoc jednym slowem ANIOL nie kobieta :D (opisalam to zreszta na blogu-adres w stopce jak chcecie) Do tego w wojewodzkim mozesz isc rodzic prosto z ulicy ;) Zapewniaja ci podklady (nie w kazdym szpitalu tak jest) koszule na porod i na pobyt jesli chcesz (lepiej z ich koszul korzystac...aby swoich nieodwracalnie nie zaplamis;) ) Sale sa 2 osobowe zazwyczaj (czyli omija cie tlum gapiow kiedy przychodzi po 3 osoby do kazdej z 4 pan na sali ;) ) Ginekolodzy...jak i caly personel to dos mloda ekipa, pielegniarki sa na kazde twoje zawolanie..niejednokrotnie w srdoku nocy dzwonilam po nie aby pomogly mi przytawic malego do piersi kiedy ten od zoltaczki tylko sen mial w glowie a nie jedzeie :) W prezencie (o dziwo bez zadnych cegielek!!!) dostalam 2 pudla na dzidziusia probek, informator dla matki jak opiekowac sie dzieckiem i jak sie ono rozwija Panie z noworodkow tez byly wspaniale.. Jak mial miec maly podcinane wiazadelko a ja ryczalam jak glupia to pielegniarka siedziala przy mnie i pocieszala, tlumaczyla.a potem smiala sie ze maly nawet sie nie obudzil a mama tak rozpaczala :) Jednym slowem... Gdybym miala rodzic 2 raz poszlabym do wojewodzkiego!!!! Ale to tylko moje skromne zdanie..:) Radze po prostu powiecic 1 dzien i przejsc sie do obu szpitali aby zobaczyc jakie panuja warunki..:D

Witam!!! Też jestem z Siedlec. Ja chodzę do dr Klimowicz. Tez ją bardzo chwalę, jest miła i bardzo sympatyczna. Co do porodu, to ja rodziłam na starowiejskiej.I nigdy więcej nie zamierzam popełnić tego samego błędu.Sam poród wsponiam dobrze,Ale potem te 3 dni pobytu w szpitalu i te wredne pielęgniarki to koszmar.Ja przez cały pobyt płakał , właśnie przez pielęgniarki, były niemiłe, potrafiły nakrzyczeć i w ogóle tragedia. Kiedys jak moja niunia była chora to leżała na Poniatowskiego.Tam jest zupełnie inna atmosfera, taka przyjemna.Pielęgniarki milutkie i w ogóle cały personel super!!!

czesc Dziewczyny ja też jestem z Siedlec, przez całą ciązę chodziłam do doktora Hahna.jest bardzo dobrym ginekologiem-położnikiem, w tamtym roku był zastępcą ordynatora, ale ze względów zdrowotnych zrezygnował z odbierania porodów i przeniosł sie do Centrum ma cały etat, wiec szczerze polecam dr.Waldemar Hahn niedwno urodziłam mojego synka, rodziłam własnie na Poniatowskiego, personel wspaniały, połozne, pielegniarki i lekarze są superowymi ludzmi, szczególnie Iwonka Jaroszewicz profesjonalnie odbiera porody-polecam...❤️ nie mogę powiedziec jak były mi potrzebne były na kazde zawołąnie, pomagały jak tylko mogły.... pozdrawiam moje gg 5679556 zapraszam na pogaduchy

Rusałko ❤️ Dziękuję za ciepłe słowa i za słonika :):):):):) pampelunek ❤️ Tobie również dziękuję za słowa wsparcia. Masz rację ja za bardzo o tym wszystkim myślę...... Chyba już mam jakąś blokadę psychiczną. Nie wiem. Cały czas sobie tłumaczę że jak raz zaszłam w ciążę to napewno uda mi się zajśc drugi raz. Ale nadzieja że w najbliższym czasie mi się uda mieć malenstwo jest coraz słabsza. Dokładnie rok temu w grudniu zaszłam w ciążę i tym bardziej jest mi teraz właśnie ciężko.... No ale trzeba wierzyć że w końcu to czekanie zostanie wynagrodzone. Kochana ja brałam CLO jednak cały czas miałam monitorowane cykle. Dobrze reagowałam na niego. ładne pęcherzyki, owulacja jest. Dlaczego się nie udaje niewiadomo. W tą nieudaną ciążę zaszłam właśnie po jednym cylku na CLO i dlatego Łazuka znowu mi go przepisał jeszcze raz. Maniśka 🌼 Ja też jestem zadowolona z Wojewódzkiego. Leżałam tam na ginekologii i personel był naprawdę super. Moja koleżanka 2 razy tam rodziła. Za każdym razem odwiedzałam ją i pielęgniarki położne były bardzo miłe. Ona sama była też bardzo zadowolona. O Starowiejskiej słyszłam same złe rzeczy. Niestety. MMMMadzia 🌼 Moja siostra cioteczna też chodziła do dr Klimowicz i też sobie ją chwaliła. Iskiereczka 🌼 Witaj kolejna Siedlczanko :)