Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artystyczny pseudonim

przyjaciolka mnie odrzucila ?

Polecane posty

Gość artystyczny pseudonim

Hej Od okolo 2 lat znam sie z taką jedną dziewczyną. Jesesmy przyjaciolmi od dluzszego czasu, rozmawiamy zawsze ze soba itp... Ona w tej chwili ma chłopaka od 3 lat, ja mialem pol roku temu dziewczyne, ale tylko po to, by o niej (przyjaciolce) zapomniec, poniewaz nie chcialem jej niszczyc zycia, albo chociaz robic metliku w glowie, gdyz miala/ma ona chlopaka. Caly czas do niej cos czulem, ale myslalem ze sobie z tym poradze i bede szczesiwy. Niestety teraz zaluje, ze bylem z ta moja dziewczyna pol roku, bo caly czas czulem o wiele wiecej do przyjaciolki.oklamywalem dziewczyne, teraz ma mwyrzuty sumienia itp. Wczoraj powiedzialem to wszystko przyjaciolce, ze bylem z dziewczyna, zeby o niej zapomniec, ze zawsze z nia chcialem byc itp itp itp...ona mi kiedys opowiedziala, ze jak miala bardzo zly kontakt z chlopakiem i pojechala na wakacje do pracy to tam poznala jakiegos goscia, ktory tez sie do mnie przytegowywał i chcial z nia byc. Ona mu powiedziala, ze nic z tego bo mimo wszystko ma chlopaka, a do tego ten gosc byl z zagranicy.No, ale suma sumarum on dopial swego - caly czas ja o to prosil itp. Calowali sie, przytulali tam na wakacjach i w ogole. Ona jak wrocila do kraju to mi o tym opowiedziala i powiedziala, ze ten gosc przyjedzie do niej i kolezanki, zeby pokazac mu kawalek polski. no i ona odmowila chlopakowi, ktory zapraszal ją na wycieczke do bialorusi czy jakos tak. I tak sie skonczylo, ze ona sie pogodzila z chlopakiem, sa ze sobą, nie wiem czy o tamtym zapomniala itp. A wczoraj jak sie jej spytalem czy to dobrze, ze sie przelamalem i ze jej powiedzialem o moich uczuciach do niej to powiedziala : "jest mi to obojętne". LEpsze chyba bylo zycie z nadzieja, ze mmam minimalne szanse zeby z nia byc niz totalny kosz. Nie sadzicie ? Co mam teraz zrobic ? wypiac sie na nia i zmniejszyc kontakt, stac sie asertywny, miec d oniej dystans ? Pozdrawiem

Gość Nivis
Obojetnosc jest najgorsza:/ Mysle,ze powinienes przynajmniej starac sie udawac, ze masz ja gdzies.

Gość dobry duszek 79
porozmawiaj z nia. wazne zebys wiedzial na czym stoisz DOKLADNIE

Gość uppppppppppup
up

Gość po co zyc
Moja historia - mialam przyjaciela ok. 2 lat, mialam tez chlopaka od 3 lat - przyjaciel powiedzial mi po 2 latach ze jestem jego wymarzona i ze tez probowal zapomniec, jakies sympatie, wyjazdy za granice, zero odzewu... i przyjechal i powiedzial mi. Wzielam odpowiedzialnosc rowniez za to co mozliwe ze wywolałam, powiedzialam ze myslałam o tym czasem, ale jestem z moim chlopakiem, i chce z nim byc. On walczyl. Pisal do mnie, a ja nie potrafilam go odrzucic i powiedziec ze jest mi to obojetne. Jako czlowiek nie byl, jest dobry. Zaczely sie schody w zwiazku. Klotnie o byle gowno, dusilam sie w tych emocjach. Odeszlam. I sprobowalam z przyjacielem, ale to byl zal i bol, ze mi to zrobil. Zniszczyl mi zwiazek tym wyznaniem, a ja nie mialam sil by go odepchnac. I bylo strasznie. On zakochany, ja pelna bolu. I skonczylo sie. Wrocilam do mojego chlopaka, wie wszystko, tutaj kolejne schody...

Gość ciezka sprawaaaa
moze ktos inny pomoze ??