Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Parma

Podkład muzyczny pod film

Polecane posty

Witam:) chcialabym abyscie sie podzielily ze mna pomyslami na podklad muzyczny pod film ze slubu i wesela. Mam straszny metlik i juz sama nie wiem, jaka piosenka pod poszczegolne fragmenty. Jak bylo u Was?? Prosze o rade mezatki jak i panny. Pozdrawiam

Podam te, które ja mam na płycie z wesela: - Celine Dion \"Beacause you loved me\" - Michael Jackson \"You are not alone\" - Seweryn Krajewski \" Czekasz na tę jedną chwilę\" - Kiljański i Kayah \" Prócz Ciebie nic\" Idealnie pasują :) kiedy się ogląda to aż ciary po plecach przechodzą ;) super efekt. Oglądałam wesele znajomych oni mieli np. Elvis Presley \"Only you\" podkład przy wychodzeniu z kościoła :) dodatkowo zwolnione tempo. Świetnie wyglądało!!!!

Gość kokokotek
upupupupup

JA MAM JUZ KILKA UPATRZONYCH PIOSENEK MAM DUZO CZASU I MOZE JAKAS FAJNA SIE POJAWIC I CO WTEDY PO PIERWSZE NIE MARTW SIE TY O TO KAMERZYSTA MA PEWNIE MILION PIOSENEK POPROS GO ABY CI COS ZAPROPONOWAŁ A PO DRUGIE ZROB PÓŁ NA PÓŁ TROCHE FAJNEJ MUZYKI SZYBKIEJ I COS ROMANTYCZNEGO ALE NIE WYBIERAJ NIC OKLEPANEGO RUBIKA WINDA DO NIEBA CZY TAKICH TAM LADNE ALE TAKIE TO MA DUZO ZROB TAKIE JAKICH NIE BYŁO U CIEBIE W RODZINIE NA KASETACH JA OGLADAM Z ZAPAŁE WSZYSTKIE I JUZ TROCHE MI ODPADŁO WIEC SZUKAM DALEJ