Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrzydulecNieatrakulec

chcę zmienic popieprzone zycie

Polecane posty

Jestem zyciowym nieudacznikiem, ktory nigdy nie mial dziewczyny, ale chce to zmienic. Dlatego proszę wszystkie kobietki o pomocną dlon. Więc tak: postanowilem zmienic cos w stylu ubierania, ale nie wiem co jest modne. Chcialbym kupic sobie jakies perfumy, ale zupelnie się nie znam. Chcialbym wymienic okulary na soczewki. Chcę, zeby w koncu jakas dziewczyna na mnie spojrzala. Na ostatniej mojej rande panna powiedziala mi, ze jestem sympatyczny i napewno sobie kogos znajdę. Tylko, ze wszystkie tak mowią. Proszę o rady.

Gość zamioast szukac perfum
poszukaj sobie jakiejs pasji, jak bedziesz mial blysk zainteresowania w oku, kobiety bardziej na to poleca niz na blysk soczewek, Liczy sie osobowosc, przedsiebiorczosc, zaradnosc, niezaleznosc, meslkie cechy,

Gość ja ci pomoge
mam doświadczenie tak mi sie wydaje przynajmniej

Gość pytaj pomoge

Gość a okulary są super lubie

Gość tu ci pomoga
www.atrakcyjna.com To forum dla kobiet, ale na pewno pomoga tez facetowi. Zreszta kilku facetow juz tam jest. Daj swoje zdjecie, to cie zmienia na bostwo!

Gość oj brzydulec sam
nie wiesz czego chcesz najpierw prosisz potem uciekasz,ale chyba chodziło ci o pocieszanie a nie o zmiane wygladu.Nie cierpie brzydulców zwłaszcza jak przychodzą na randki w zafajdanym i niemodnym ubraniu to tak jakby mówili nie zależy mi ja tam zawsze wkładam troche wysilku w swój wygląd a tu taki przychodzi i myśli,że potem spotkam sie z nim jeszcze raz,pomyślcie troche to pierwsze wrażenie jest ważne.Spojrzała na was laska kiedyś z gornej półki NIE sami jesteście sobie winni zero kultury NIE CIERPIE DŁUGICH PAZNOKCI U FACETÓW,BRUDNEGO UBRANIA itd.

przepraszam, wcale nie ucieklem. Moją pasją jest praca, na nic więcej nie mam czasu..Haruję jak wol. Jestem nieatrakcyjny fizycznie i tyle. Czy moglybyscie mi poradzic jakies ubrania?

to zaleszy jaka masz sylwetke i jak wygladasz....do kazdego dobre ejst co innego..nie mozemy prziecez ci napsaic w ciemnoze taka i taka koszula a potem wyjdzie ,ze kupisz cos co zupelnie do ciebie nie pasuje.....

Co do okularow, to jesli dobierzesz jakies odpowiednie, to bedziesz wygladal sexy :) A co do stroju, to najlepiej wybierz sie do stylisty! Nie tak latwo powiedziec w co powinienes sie ubierac, stroj powinien pasowac do osobowosci, charakteru, powinien odzwierciedlac nas samych, a nie byc tylko po to, zeby wabic. Stroj ma wabic przy okazji, a nie przede wszystkim :) Pozdrawiam i wiecej wiary w siebie