Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BartekAdrian

mały PENIS JAKIE TO MA ZNACZENIE

Polecane posty

witam , wszystkice kobiety , czy wielkość penisa ma znaczenie w osiaganiu rozkoszy przez kobiety , mam jakies 14-15cm i uwazam ze to strasznie malo tym bardziej ze jestem duzym facetem , i ciezko jest mi doprowadzic kobiete bez problemu do orgazmu , naprawde dobija mnie ta mysl ze jestem taki maly...

Gość postawiłabym raczej
na technikę :)

Gość to znaczy ze teoje kobiety
maja problem z za duzymi cipami :O normalna kobieca pochwa ma długośc około 10 cm, Twój 14 cm fiut jest wystraczający by taka kobieta poczuła rozkosz i miała orgazm (choc od tego nie zalezy długość czy grubość ale technika i sama kobieta ...) a tak a propo rozmiaru i jego znaczenia...jezeli dla Ciebie rozmiar kobiecych piersi nie ma znaczenia to mozesz uwazac, ze dla kobiet w takim przypadku rozmiar Twojego penisa tez nie powinien miec znaczenia :)

Gość współczuje
oczywiście nie tobie ale partnerce.Mój mąż ma taki rozmiar i wiesz co nigdy nie miałam orgazmu....ale może ja tak mam i wcale nie jest to wina penisa

Gość realista
mały penis jest jak wszystko co jest małe-po prostu do dupy!!!!

Gość współczuje
przepraszam chyba wpędzam cie w kompleksy,to nie jest tak jak sie kogoś kocha to ten penis jest tak mało istotny UWIERZ W SIBIE a jeszcze bardziej zaufaj jej to jest podstawa a reszta jest nieistotna

moj facet tez ma malego..chyba nawet takiegi jak Ty...i tez seks w niektorych pozycjach odpada bo\"on nie siega\"..ale za to orgazmy mam..nie tylko łechtaczkowe ale i pochwowe..to chyba technika, nastawienie partnerki. i chec:)

Gość jakie Wy macie
tylki, że 14 cm nie dosiega:O 'albo źle mierzycie fituy, albo macie takie wielkie dupy:O mój facet ma 14-15 cm, nie wiem dokładnie i w każdej pozycji dosiega wię nie pieprzcie farmazonów:O

Gość Kiebzań
Stary, to cos z Toba nie tak, a nie z Twoim penisem. Ja mam podobne wymiary i moja partnerka nie narzeka na brak orgazmu. Moze sie za malo starasz i tyle.

Gość współczuje
ztetryczały zgniłku masz racje,mamy tyle na ile nam fantazja pozwoli także bartekadrian nie łam sie jest pelno facetów z tym rozmarem hmm....a może większość?

Gość miiiiiilka
przestań ja nie miałam nigdy orgazmu pochwowego i jakoś nie czuję się poszkodowana. Możesz innymi sposobami doprowadzić kobietę na szczyt rozkoszy. Jest tyle technik, na samym początku jak sama obecnosć obecnego męża mnie podniecała, wystarczały pieszczoty piersi , brzuch i pośladków żebym miala orgazm. Kobieta to jedna wielka mapa stref erogennych. Najgorsza rzecz jaką facet może zrobić to ograniczyć się jedynie do piersi i pochwy. Wypożycz sobie jakąs książkę , poczytaj i zastosuj sie to tych rad a wierz mi kazda będzie miekła przy tobie i wychwalała cie pod niebiosa.

Gość współczuje
widze wiekszośc!!!!!!

Mój mąz też ma takiego niedyżego penisa i niema to dla mnie znaczenia miałoby gdyby seks nie dawał mi tyle rozkoszy ale mój mąz po prostu jest w łóżku niezastąpiony potrafi mnie zaspokoić na wszystkie możliwe sposoby a ja zawsze mu sie odwdzieczam ... uprawiałam wcześniej seks z facetem który miał penisa naprawdę okazałego po prostu wielkiego i co z tego jak nie dal mi zadnej przyjemności .... technika technika i jeszcze raz technika!!!

Gość Pis.iorek
ja mam kolo 15. Kochalem sie juz chyba z 7 kobietami i zadna nie nazekala na rozmiar.|Zanim ja skonczylem one mialy orgazm przynajmniej raz.Teraz jestem z taka fajniutka drobna babeczka i dla niej moj organ jest w sam raz.Kochamy sie w kazdej pozycji znanej cywilizacji europejskiej i jest swietnie. Ma takie malenstwo, ze ja tez nie moge za bardzo na nia napierac, bo dotykam jej konca a to dla kobiet podobno nie jest przyjemne. Kazde z nas mowi otwarcie czego chce i jak chce sie kochac i mamy swietna zabawe zawsze zakonczona fajerwerkami. Wiec sie nie przejmuj facet. Zadbaj o zdrowie i kondycje a bedzie wszystko gralo.

Gość do to znaczy że
dziecko, weź się za lekcje. Pochwa w stanie spoczynku ma ok 9 cm, w stanie podniecenia rozciąga się 1,5 2x tyle.

Gość Pierdolenie o Szpoenie
Taki penis posiada wiekszosc facetow i ja tez a moja laska jakos nie narzeka. Odziwo tutaj wielkie pyty sa zachwalane a w realu to nie przejdzie.Mama 2 kolezanki ktore spotakly takich kolesi z duzymi fujarami, i jedna, i druga narzekala na mocny bol. Owszem, jak jest maly tez nie jest za fajnie. Natura jest madrzejsza niz kobiety piszace bzdury i wyposarzyla nas w takie sprzet by nie robic krzywdy i dawac przyjemnosc. Tak samo kobiety- rzadko spotyka sie taka z ogromnym cipskiem. A jak juz trafisz to tez darady zaspokoic ja normalnym ale kwestia luzow pozostanie i to moze byc nieciekawe dla kobiety. A jak ktos lubie duze i tylko duze to niech pisze dalej takie pierdoly a ty ich nie czytaj bo widze ze od tego wpadles w kompleksy.

Gość SCHUDNIJ I IDZ NA GIMNASTYKE
A NIE MOW ZE NIE DOSIEGASZ !!! MOJ FACET MA TYLE SAMO I W LOZKU SA CUDA WIANKI :D:D:D

Gość to moj ma mniej
ja wlasnie zaczelam z pewnym fecetem..i wydaje mi sie,ze on ma jeszcze mnijeszego..kiedys mialam kolesia,ktory mial 14 i bylo idealnie..ten ma wyraznie mniej....gdzies moze 11...jak go chwyce u podstawy,to wystaje praktycznie tylko glowka...myslicie,ze to normalne??jeszcze sie nie kochalismy,ale cos czuje,ze tylko na jezdza bedzie dla mnie odczuwalne...dobrze,ze choc na grubosc jest ok:] na razie lece,ale moze ktos sie w miedzy czasie dopisze:>

Gość to zależy do
czego chcesz go używać, jeśli tylko sikania to nie masz żadnego powodu do zmartwień jesli jednak chciałbyś ....... to szkoda mi Ciebie

Gość przejebane i tyle
duze i tylko duze a z malymi to wypad bo po co one.

Gość wybralabym typ nr 2
Pierdolenie o Szpoenie ---> mój facet też ma dużego i ja bólu nie odczuwam wiec nie generalizuj, ze twoje 2 kolezanki odczuwaly bol wiec pewnie wszystkie , ktorych faceci maja duze fiuty bol odczuwac musza bo to nie jest prawda !!!!! p.s i cipy wcale nie mam rozciagnietej bo jak mi gin robil usg dopochwowe to mowil, że jestem ciasna :P :P :P wiec ten wasz denny argument odpada :P