Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężaróweczka

Jak dbać o brzuch w czasie ciąży?

Polecane posty

Gość ciężaróweczka

Do tej czasu kiedy nie byłam w ciąży ćwiczyłm brzuszki, odkąd zaszłąm przestałm ćwiczyć i brzuch zrobił mi się delikatnie mówiąc mało jędrny. Co mogę teraz robić, aby utzymać go w jako-takiej kondycji?

Gość myszeczka23
witaj ja smarowałam brzuszek duza iloscia oliwki i skura jest delikatna ,bez roztepów ,ale brzuszek dopierow wraca do normy a jestem ju 4 miesiace po porodzie

Gość MoZiLLa
stosuj krem na rozstepy

ja smarowałam brzuszek tylko kremem na rozstępy regularnie wieczorami tak masując go ok.5 min.,jestem właśnie 4 miesiące po porodzie a brzuch wrócił do dawnego stanu;-)pamiętaj też o piersiach żeby je też smarować ja niestety zapomniałam i teraz mam w paski

Gość ciężaróweczka
ale wcześniej niż od 4 miesiąca mogę smarowac go kremem na rozstępy? czy to tego czasu zwykła oliwką?

Gość mniej żrećc

Gość Moniaaa1
mozesz smarowac wczesniej. ja jestem w 3 miesiacu i smaruje sie juz kremem na rozstepy bo mam niestety skore podatna na nie :( juz przed ciąza gdy schudłam lub przytyłam od razu na piersiach robiły mi sie rozstepy, to co dopiero bedzie po ciąży ;(

Gość ciężaróweczka
podobno w kremach na rozstępy sa jakieś składniki, które niekorzystkie wpływają na płód w I trymestrze, dlatego na opakowaniach napisane jest zeby stosowac od 4 miesiąca

Gość a brzuszków nie ćwiczyć
????

Ja ćwiczę. Kupiłam super płytę z ćwiczeniami dla ciężarnych. Wszystko jest bezpieczne dla dziecka. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.