Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska biała

rozmowa na forum. czy chcemy obcokrajowcó

Polecane posty

Gość polska biała

czy nie masz nic przeciwko aby polsk amiała czrny kolor lub żółty?

Gość polska biała
dlaczego? powiedz tak lub nie. Duzo obcokrajowców- afroamerykaninów jest i polska niebawem nie będzie biała. stąd pytanie, czy chcesz by była ,kolorowa, czy czarna bo białej nie bedzie juz.

Gość ranny wilk
cudzoziemcom mówię moje staniowcze "NIE"!!!

a dlaczego polska ma być biała? kto powiedział że tak musu być? jestem jak najbardziej za różnorodnością, kolor skóry to nie wszystko, liczy sie serce.

Gość kaszunia
jestem Polką, mam biała skórę, niechciałabym aby za kilkatanście lat po Polsce chodziło co drugie dziecko murzyńskie. Tak mało białych sie rodzi juz. mały jest przyrost u Polaków.

Gość kaszunia
pepeline- serce sercem. Urodziłam się w Polsce, to jest słowiaczka, biała uroda, azja gdzie chińczycy, a afryka gdzie murzyni. Dlaczego teraz murzynka ma byc słowenką? jakos nie pasuje mi to. szkoda ze polska biała nie będzie:O

Gość trochę nowej krwi
nam potrzeba, innego myślenia, nowych pomysłów i mentalności bo niedługo się ukisimy we własnym sosie.

Gość kaszunia
wole kisic sie w swoim sosie niz murzyna . Oni stamtąd uciekaja do nas.

Gość asfalty do afryki

Gość trochę nowej krwi
my stąd uciekamy gdzie indziej:) a tak poza tym to jesteś SŁOWIANKĄ a nie słowenką czy słowiaczką....

Gość kilkina
kaszunia - weż się za rodzenie - urodzisz piętnastkę białasków i już białe górą

Gość kaszunia
jestem słowianką jak zwal tak zwał, a jak uciekam to tam gdie sa biali czyli do europy, Pozatym ja ni euciekam. Ale ja nie mam nic przeciwko by z francji włoch holandii niemiec u nas byli- sa biali.

Gość trochę nowej krwi
najpierw niech podstawówkę skończy

To straszne co piszecie, ja właśnie nie chciałabym żyć w takiej polsce jaką reprezentujecie pełnej nietolerancji, to jest koszmar, skąd u Was się to bierze?

Gość asfalty do afryki
włosi nie toz to prawie Araby :o

Gość kaszunia
otóż nie stac mnie na dzieci jeszcze:O, dlatego niech rodzą te z patologi cóż.......kraj bedzie biedny, pełen złodziejaszków, bo z patologii nie urodzi sie nic porządnego:O.no i pełny afroamerykaninów.

Gość kaszunia
pepeline skąd sie bierz? moze z patriotyzmu, i chęci utrzymania polski białej.

Gość asfalty do afryki
pepeline - wszędzie tak jest,u nas jest jest jeszcze łagodnie

Gość kaszunia
Aida przepowiedziała- za 10 lat polsa bedzie kolorowa gdyz jestesmy dobroduszni i puszczamy do nas wsystkich.

Patriotyzm nie oznacza chęci utrzymania białej rasy. Marzy mi się polska bez nienawiści i takich poglądów jak Wy reprezentujecie, chce śmiało wyjść na ulicę i nie zastanawiać się czy przy padkiem biały nawiedzony nie zabije mnie z powodu mojej niesłowiańskiej urody.

Gość kaszunia
pepeline to juz wiemu czemu tak zaciekle sie bronisz, bo pewnie jestes mulatka i masz ojca murzyna bądz jestes wietnamką. No tak........nie odzywaj się.

Ależ skąd jestem tureckim japończykiem a moi dziadkowie to afrykańscy koczownicy;) Tak sie składa że nie trzeba być obcokrajowcem żeby mieć takie poglądy, miałam to szczęście że otaczali mnie ludzie mądrzy i tolerancyjni i nie wyrosłam na rasistę Kaszunia masz rację, już się nie odzywam, bo trzeba mieć dobre argumenty do dyskusji a Ty ich nie masz.Szkoda mojego czasu

Zabawne, bo ci, którzy piszą te rasistowskie obrzydliwości pewnie Murzyna ani Chińczyka w życiu na oczy nie widzieli. Ja mam codziennie kontakt z ludźmi różnych narodowości i nie zauważyłam jak dotąd istotnych różnic - bywają mili i niemili Niemcy, Anglicy, Koreańczycy - tak jak bywają mili i niemili Polacy.

Gość kaszunia
nie prawda, poprostu wiesz ze jestes mulatka i za wszelką cene bronisz siebie. papap

Gość mama synka
popieram kaszunie. Mam syna który związał sie z murzynką. Wstyd mi jak cholera. Ludzi się śmieją ze będe wnuki czarne wychowywać. Boże uchowaj!!! Tylko nie ja. Sorki ale nie jestem Angeliną Jolie .

Gość chcieliscie do unii
a unia, to rozne kolory skory... Jezdzicie do innych, a innych wpuscic nie chcecie? A co to, ze kolor skory inny? Boicie sie czegos?

Gość chcieliscie do unii
a poza tym, mowicie o slubach swoich dzieci...ale to one beda decydowac o tym z kim chca sie wiazac... I do tego nie lubicie innych ras, bo sie ich boicie... Chcialabym tylko wiedziec, co wam sie w nich nie podoba, czego nie lubicie, co was odraza?????

Gość LITOŚCI
ciemnota i rasiści...ot co! W hitlera się bawicie?czysta krew...biala skóra...a sami pchacie się do innych krajów, bo co wam to wolno. A co to za różnica czy będę miala bialego sąsiada czy czarnego ?co to o zwirzetach mówimy czy o ludziach? A kto powiedzial że Polska ma być biała?tak było ale nie musi tak być zawsze. Ludzi się dzieli na DOBRYCH i ZŁYCH oraz na MĄDRYCH I GŁUPICH, a nie na kolorowych. Jak was czytam to jedno my przychodzi na myśl...jesteście żli i głupi.tyle.