Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spioch___

w jakim otoczeniu śpicie?

Polecane posty

Gość spioch___
komu wszysko jedno w jakim otoczeniu śpi?

Gość tova123
Nie toleruję krochmalu :( Pościel mam z kory- dobry gatunek- poniekąd dlatego, że nie muszę jej prasować ;) Kolory to z reguły wszelkie odcienie błękitu. Najbardziej lubię taką w biało-błękitno- granatową krateczkę i błękitną w motylki. Pokój dzienny pełni jednocześnie rolę sypialni - dominuje żółć i niebieski z dodatkiem żywych kwiatów. Ja nawet szlafrok i kapcie mam biało-błękitne :)

Gość spioch___
dzięki Towa123 to niesamowite aż tak wszystko dobierać pod kolor.. podoba mi się ten pomysł.... choc ja też mam kurtke z takiego samego materialu i kororu co wózek dziecinny i zawsze ja ubieram jak chodzę na spacer z synkiem ... ale to przypadek ze tak się udało dobrać. .. wszyscy sie pytaja czy tą kurtkę kupiłam razem z wózkiem :)

Gość spioch___
czy juz poszliście spać?

Gość tova123
ja jeszcze nie :) a powiem Ci, że ja chyba jakoś specjalnie tego wszystkiego nie dobierałam... po prostu dobrze się czuję z takimi kolorami, tak jakoś czysto i świeżo. A te żółte dodatki w pokoju dodają mu słońca, które kocham, i ciepła. I pewnie stąd się to wzięło... najukochańszy dla mnie widok to błękitne niebo ze złotym słoneczkiem i białymi obłoczkami...

tova123, widzę, że lubisz takie same kolory, jak ja, niebieski, żółty, zielone roslinki. Ciekawe, czy nasze mieszkania by sie nam nawzajem podobały :) A co do ciapków... to ja mam takie \"dziecinne\" niebiesko-białe owieczki kudłate, rozbrajające albo infantylne, jak kto woli. Ale są wygodne i cieplutkie i śmieją się od mnie od rana.

Gość spioch___
tova :) już niedługo lato i wreszcie sie poopalamy i popatrzymy na niebieskie niebo i bedziemy mrużycz oczy przed duzym słoncem i.. troche narzekac na upały :) hejkakohejka - nie .. nie śpie....... ewa, widzialam twój pokój :) bardzo przytulnie w nim :) tylko wstaw może jeszce jakieś zdjęcie pokazujące drugą częśc pokoju :) chcialam wstawic komentarz ale sie nie udało i ocenic na 5 ale cos blokowalo technicznie.... ech .... moze nastepnym razem sie uda

napisałam, że to poprzednie mieszkanie teraz mam inaczej urządzone, chociaż i firanki i meble i narzuta i wykładzina są te same fikus też jest :)

Gość spioch___
Miło mi się z Wami rozmawia :) Dzieki :) zajrzałam ponownie na tą stronę, która mnie zainspirowała do nspisana tego postu i... widze ze wszystko pokręciłam... w dziale FILOZOFIA wyraznie zaznaczono aby ... kupowac pościel nie pod kolor ścian ale pod nas samych ... jakos to mi nie pasuje do moich przyzwyczajen... czy macie takie same odczucia?

Gość spioch___
Zapraszam do dyskusji Kochani zbliża sie nocka..... w jakim otoczeniu śpicie?

Gość spioch___
podrzucam pytanie do góry.. może dzisiaj zechcecie sie podzielić jak lubicie spac, wypoczywać po całym dniu ciężkiej pracy, w jakim nastroju wstajecie? itp

Gość spioch___
podrzucam

Gość spioch___
o dzieki, witaj hejkakohejka.... jak po świetach?