Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska27lat

BIKINI - moj problemmmmm

Polecane posty

Gość aska27lat

Czesc dziewczyny!Od lat moim problemem jest owlosienie linii bikini.Minalam robione badania hormonalne i wszystko jest ok.Mam niestety znaczne owlosienie na linii bikini i na wewnetrznej stronie ud.Staram sie depilowac depilatorem ale jest to bardzo bolesne.Stosuje tez kremy do depilacji.Niestety mam bardzo duze poraznienia i problem z wrastajacymi wloskami.Nigdy nie bylam u kosmetyczki na depilacji za pomoca wosku.Dziewczyny czy taka depilacja powoduje mniejsze podraznienia?Po depilatorze mam czerwone krostki i wyglada to bardzo zle.Czy efekt depilacji przy uzyciu cieplego wosku jest lepszy niz przy zastosowaniu depilatora?Czy podraznienie po tych dwoch metodach jest podobne?

Gość spóbuj depilacji
laserowej :)

Gość moj tez niestety
jest troszke lepiej zwlaszcza na drugi dzien, potem przez ponad tydzien masz slicznie a potem niestety wloski zaczynaja sie przebijac przez skore robia czerwone krostki, czasem ropne, czasem wlos wrasta.....to juz indywidualny problem...neci mnie laser wlasnie na te okolice...a jak na razie polecam zmiany metod tzn taz golenie, raz wosk, raz krem....

Gość ja jestem jasną blondynką
jestem małoowłosiona, ale tam też mam włosy, słabe ale są. To na skutek wieloletniej depilacji kremem veet, po prostu się nieco wzmocniły i maja szerszy zakres;) Ale Ja zawsze używam tylko tego kremu, bo po nim wszystko wyglada NAJLEPIEJ. Od wosku wrastają mi włosy sytrasznie:o Może dlatego, ze mam dośc słabe. Nawet od maszynki mi wrastają:O O depilatorze nie wspomnę już w ogóle... WIęc zostaje mi krem:)

Gość aska27lat
Stosowalam juz prawie wszystkie kremy do depilacji oprocz tych z serii Sally Hansen( czy ktoras z was je stosowała?).Wybiore sie do kosmetyczki na depilacje woskiem chociaz nie wierze,ze bede cieszyla sie z gladkiej skory i bez wstydu pojde na basen.Co do depilacji laserowej,chcialam isc ale niestety nie znam zadnego gabinetu w ktorym wykonuja ten zabieg profesjonalnie.Z laserem nie jest taka prosta sprawa zle wykonany zabieg moze spowodowac blizny na cale zycie.Trzeba byc naprawde ostroznym.Jesli znacie jakis dobry gabinet to prosze o namiar.Jestem z okolic Warszawy.