Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka86

ciąża??

Polecane posty

Gość anka86

prosze!! pomozcie mi :( juz raz opisywalam moja sytuacje: w 5 dc troche zapedzilam sie z moim chlopakiem, i on na chwile wszedl tam, ale trwalo to krotko, pozniej w 9 i 10 dc kochalismy sie, a zabezpieczeniem byla prezerwatywa ze srodkiem plemnikobojczym... pozniej w 13-14 dc zaczelo mnie bolec podbrzusze, na tyle silnie ze poszlam do lekarki, ta wykryla mi nadzerke i stwierdzila ze sobie podziebilam. kupilam w aptece globulki dopochwowe "vagical" ktore stosowalam do soboty. w 18 dc zaczely bolec mnie piersi (cykle mam nieregularne, od 23-28 dni). od wczoraj mam takie sluz, bialy ale serkowaty, nie ciagnie sie, ale jest. podbrzusze mnie juz nie boli, ale prawy jajnik kluje, czasami bol promieniuje na cale podbrzusze (pani doktor stwierdzila ze prawy jajnik jest za bardzo tkliwy, i trzeba sie nim zainteresowac). teraz jest mi niedobrze- pewnie od tego calego stresu. prosze, pomozcie!! czy to moze byc ciaza??

Gość idz dziecko
lalkami si.e pobaw

Gość anka86
o dni cyklu, nie ciazy, a lalkami chetnie sie pobawie... moze twoimi?? (przepraszam, ale ja sie martwie, a ktos mi z takim tekstem wyjezdza)

nie nie sadze zeby to byla ciaza na wszelki wypadek idz jutro rano do jakiegos prywatnego labolatorium i zrob test na krew wykrywajacy ciaze koszt ok 30 zl w ciagu kilku godz bedziesz miala 100% wynik. nikt ci tak nie doradzi i nie pomoze, wiesz kazda kobieta ma inaczej...ja np. myslalam ze dostane okresu bo mnie bolaly piersi a tu masz babo placek i jestem juz w 28tc.bol podbrzusza moze byc spowodowany np stanem zapalnym jajnikow i stad by tez byl ten zluz..moglas tez nabawic sie np. grzybicy nawet od swojego chlopaka. uszy do gory idz jutro i zrob te badania zebys miala spokojna glowe w swieta. a i musisz byc na czczo

poza tym moze ci sie wydluzyl w tym msc cykl wiesz przy nieregularnych cyklach tak bywa..tez tak mialam wiec zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne i jakos mi sie uregulowalo ale jak odstawilam to cykle mialam 28-37dni. z jajnikami tez wiecznie mialam problemy jeden zawsze byl powiekszony... i takie tam. nie nie jestes raczej w ciazy ale mowie idz zrob ten test skoro sie martwisz!!! nie rob testu na mocz bo raczej ci nie wykarze mi nie wykazywaly a pozniej nawey jak ci nie wyjdzie ta ciaza to idz do lekarza i niech ci przypisze tabl. antyk. to jajniki ci sie uspokoja a ty bedziesz spokojniejsza i nie bedziesz sie martwila na zapas. powodzenia i wesolych swiat

Gość anka86
dzieki za pocieszenie i rade ;) ale testu chyba raczej nie zrobie- kasy mam tyle zeby miec na bilet do domu, a wmojej wielkiej miescinie nie ma czegos takiego jak "dobre laboratorium" ;) ale dzieki- dobrze wiedziec ze sa ludzie, ktorzy potrafia powiedziec dobre slowo jak trzeba :)