Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudna decyzja

Jak usadzic rozwiedzinych rodzicow???????????????

Polecane posty

Gość Trudna decyzja

Pytam osoby, ktore mialy podobna sytuacje, co gdy rodzice sie rozwiedli i kazde ma nowego partnera, dodam tylko, ze jak to bywa w tych sytuacjach za bardzo za soba obie strony nie przepadaja:( jak wyjsc calo z tej sytuacji???

Gość ja miałam podobny problem
Witaj:) Ja miałam podobny problem. Rodzice mojego męża są rozwiedzeni, z tym, że nie mają nowych partnerów. Układ stołu był taki, że przy części, gdzie my siedzieliśmy, siedzieliśmy tylko ze świadkami i ich partnerami. Stół gdzie siedzieli rodzice zaplanowany był również dla chrzestnych i dla całego nieco starszego pokolenia. Rodziców chcielismy usadzić naprzeciwko, ale inaczej niż tradycyjnie, czyli tato męża obok mojej mamy i mama męża obok mojego taty. Wszystko trzeba było pozmieniać. Bo ojciec męża nie pzyjechał. Pozdrawiam:)

Gość beton 84
ja tez bylam na imprezie z podobnym problemem i bylo tak ze dziecko siedzialo po srodku a mama z partnerem i swoja rodzina po jednej stronie a tata z partnerka i swoja rodzina po drugiej i bylo o.k

Moi rodzice są po rozwodzie.Akurat jak ja brałam ślub to byli gdzies z pól rocznym stanem rozwodowym.Rodzice byli bez partnerów.U nas nie było karteczek gdzie kto siedzi więc mama usiadła koło swojej mamy oraz moich teściów a tata na drugim końcu stołu ze swoją siostrą.Uwazam że jeśli rodizce są w złych stosunkach to usadzić ich jak najdalej siebie

tez mam podobny problem, moi rodzice tez sa po rozwodzie, ale juz dlugi czas, bo ok 8 lat, swoje towarzystwo lubia, jednak moja mama nie lubi nowej partnerki taty, zreszta nie dziwie sie, bo ona najbardzieje namiesza w ich zwiazku, jakos trzeba bedzie to towarzystwo pousadzac, ych:/

Gość Trudna decyzja
nie no na pewno:) dzieki za techniczne wskazowki;) mam ndzieje, ze wszystko sie ulozy:)