Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riki tiki natala

czy mozna jakos przesunąc owulacje?

Polecane posty

Gość riki tiki natala

Czy mozena o pare dni poźniej przesunac jakos owulacje? staramy sie z męzem o dzidzie i owulacje mam miec jakos 29ego grudnia a my sie 31 dopiero zobaczymy :( prosze pomożcie!!!! probujemy od 4 miesiecy, kochamy sie bez zabezpieczenia ale nie strfilismy jeszcze akurat tak zeby sie kochac akurat kiedy mam owulacje, a teraz bedzie szansa ale troszke sie zdenerwowalam bo dostalam dzien wczesniej @ wiec zamiast 31 grudnia owu tez bedzie wczesniej, a wtedy jeszcze męzusia nie bedzie przy mnie :( juz bym chciala zeby nam sie udalo :(

Gość riki tiki natala
chodzilo mi o to ze skoro okres sie moze przesunac to caly cykl rowniez

Gość riki tiki natala
no nie wiem, mozna sobie przesunac nawet o tym nie wiedzac przez jakis przeziebienie albo chorobe, atres czy zmiane klimatu. Ale jak by sie specjalnie chcialo to nie wiem

no właśnie. okres sie przesuwa sam z siebie. ze stresu czy właśnie zmiany klimatu. ale to tylko krwawienie moze byc wcześniej/ później. za cholere nie przesuniesz sobie sama cyklu.

Gość smiesznescie
sory, przesunięcie okresu to przesunięcie calego cyklu ktoś jest chyba ułomny jesli tego nie wiem a cykl mozna przesunąć np. tabletkami hormonalnymi, tylko to raczej nie ta metoda, jesli chcesz miec dziecko