Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FragER

Łechtaczka...

Polecane posty

Gość FragER

OD pewnego czasu uprawiam petting z moja dziewczyną... Ona dogadza mi dobrze jednak ja mając doswiadczenie rowne niemal zeru wiem ze nie dogaddzam jek wystarczająco. Wg niej to jest malo wazne, ale dobrze weim ze przeciez kazda z kobiet chce byc przez faceta zaspokojona. Tyle tytulem wstepu :) Drogie panie (i nie tylko) prosilbym o sugestie - jak piescic moja partnerke, jak mocno i gdzie wkladac palce aby wreszcie poczula zamiast bolu orgazm. Prosilbym tez o pomoc w lokalizacji łechtaczki... :) Wiem ze to bardzo dobre miejsce do pieszczot kobiety. Powiedzcie jak ją namierzyc, jak ją piesćic... Sorry za pytanie noobowe,ale od tego chyba jest forum :) Z gory dzieki

Gość kitajec
fragger wpisz w google lechtaczka i przelacz na grafike, i zobacz gdzie masz jezyczkiem dzialac:)

Gość 12312315125
ale slodka cipka :D

Gość FragER
Ok a cos na temat pieszczot ?' Piszczie, piszcie jak najwiecej :)

Gość łechtaczka jest pod kolczykiem
Kwestia indywidualna dla każdej kobiety, popróbuj delikatnie różnych technik i obadaj sam co działa najlepiej

Gość Na początek
dobre będą pieszczoty analne (anilingus), w miarę jak bedziesz zdobywał doświadczenie możesz zaproponować fisting, scat (to ostatnie to juz wyzsza szkola jazdy)

Gość powiem ci tylko
ze im delikatniej - tym przyjemniej

Gość jesli chodzi o mnie
to lubię, kiedy facet liże takim luźnym, miękkim i ciepłym językiem całą cipkę i skupia się na łechtaczce szczegolnie. tzn muska ją szybciej i wolniej, ze zmienną szybkością i natężeniem. i przy tym koniecznie KONIECZNIE, jeden, a potem dwa palce wsuniete do pochwy, nie za głęboko, tak do drugiej kostki ;), ok 5 cm, opuszkami smyrając punkt G i jego okolice. Jesli jeszcze do tego, lub ewentualnie zamiast dwóch palców w cipce, masuje mi pupę, tzn samą dziurkę, to już orgazm mam w ciągu kilku sekund. Kiedyś zdarzyło się, że facet 2 palce miał w mojej cipce, jeden w pupie i dodatkowo niezwykle zmyslowo mnie lizał. nie muszę mówić, że było wspaniale...?

Gość FragER
Jak jeszcze piescic kobiete, a przede wszystkimjej lechtaczke ? Piszcie Panie chcace pomoc :)

Gość szujaj szukaj
poszukaj jakiegoś poradnika, są nawet wersje video do ściągnięcia z netu

Gość to zależy bo ja bym np. nie
chciała, żeby mio ktoś wsadzał palce w tyłek:O Tak samo nie czuję nic szczególnego, kiedy mi się wsadza place w cipkę. NAtomiast jeżeli chodzi o łechtaczkę, to najlepiej jest odciągnąć wargi sromowe większe, tak jak na tym zdjęciu z kolczykiem pani je trzyma i potem pieścić palcem, coraz szybciej po niej smyrając albo językiem, najpierw wolno a potem szybko.

Gość FragER
A gdzie jest ten kolczyk?? :I

Gość sam wybierz
ja to się zastanawiam...gdzie ona ma cewkę moczową?

Gość FragER
Co za baran sie pode mnie podszywa :| Prosze o wskazowki- jakwyczuc lechtaczke palcem, jak ja piescic ? Moze jakies filmy ?

Gość FragER
Moze panie sie odezwą ?

myśle, ze dziewczynie spodoba sie, kiedy bedziesz ssał wargi sromowe, nie za mocno, ale za to namiętnie... zamiast palców, spróbuj w nią wejść jezykiem... to naprawdę fantastyczne uczucie.ssij, całuj, delikatnie przygryzaj,i pamiętaj - język to podstawa!

Gość brygidatoja - stara franco
Obmierzła lizawko - nie rozumiesz słowa petting??

Gość zgadzam się z przedmówcą
w całej rozciągłości

Gość mlodaaa
łachteczka, racja najwazniejsza czesc ciala jesli chodzi o pieszczoty. wpierw dotykaj ja delikatnie i czule jednym palcem potem coraz szybciej i na zmiane szybko i wolno, mocniej i lzej, potem przejdz i piesc jezykiem. szalej nim!!! i jezeli włozysz w pochwe 2 palce i bedziesz wpierw wolno i coraz szybciej poruszał nimi a potem wlozył czlonka i kochał namietnie i dziko, to orgazm gwarantowany :D a i pamietaj przy ostatnim etapie patrzec w oczy!

Gość łachteczka...
doree :D i patrząc jej głęboko w oczy powiedz KOcham cię Robert...

Gość Jaqueline
Hmm..mam pdoobną sytuacje do Ciebie Frager tylko ze troche odwrotna.Piescimy sie z chlopakiem. Jemu jest dobrze wiem o tym, mi tez ale nie na tyle ile bym tego chciała.O orgazm musimy sie duzo nastarać, i nie wiem czy jezeli przejdziemy do bardziej intymnych pieszczot czy bedzie mi wystarczajaco dobrze..

Gość vxxcv
mam nadzieje ,ze 91 to nie twoj roku urodznia..Bo jesli tak to przegralas zycie

Gość Jaqueline
Nieee...91..mam 19 lat jak co.