Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOTTERA

JEGO NIE INTERESUJE ZE JESTEM W CIAZY

Polecane posty

Gość LOTTERA

JESTEM W 4 TYG CIAZY MOJ CHLOPAK WIE O TYM LECZ SPECJALNE SIE TYM NIE PRZEJMUJE . JA ZASTANAWIAM SIE CZY ISC DO GINA I WYWOLAC FARMAKOLOGICZNIE PORONIENIE CZY ZOSTAWIC DZIECKO (CZY KOTS WIE JAK TO WYGLADA DOK ??CZY TAKI ZABIEG ? ) .. WARUNKI MAM NIR ZACIEKAWE. MAMY PO 19 LAT JA NIE PRACUJE , ON TAK :) ALE NIE CHCE NAWET ZE MAN GADAC O TYM.. NEI WIEM CZY MOZ EBOI SIE PODJAC DECYZJE CZY PO PROSTU NIE INTERESUJE GO TO .. BARDZO SIE KOCHAMY :) I ON TYLKO POWTARZA ZE CHCE BYC ZE MNA NA ZAWSZE BEZ WZGLEDU NA TO CZY URODZE CZY NIE ALE DECYZJI ZE MNA PODJAC NIE CHCE ,,, NIE ROZUMIEM FACETOW.. PROSZE ODP BARDZO LICZ ENA WASZE OPINIE

Gość ............./...............
on cie nie kocha

decyzja decyzja ale jakie jest jego zdanie? przeciez to dziecko nie zniknie!! bedzie musial w koncu jakos sie do tego ustosunkowac... a pomijajac ta kwestie z tego co widze to zadne z Was nie jest gotowe bycie rodzicem :o

Gość kkotekkk
nie usowaj ... /zaraz sie tu opbronczynie zycia zleca, ale ja nie w ich imieniu!/ - ja mam 26 lat i powiem ci - wiele, wiele razy zalowalam, ze nie wpadlam 'za mlodosc'i - a tu ciagle nie ma warunkow... uwierz mi - znam wiele, wiele kobiet, ktore maja dzici z wpadki - i tweierdz, ze pierwszym strachu - zaczely sie cieszyc - najpierw ciaza, a potem macierzynstwem. bywa ciezko - fakt, ale... warto...

moj facet NIGDY by mnie nie zostawił z taką decyzją. Wiem że nie pozwoliłby mi zabic dziecka. Decydując sie na współżycie powinniście być świadomi że może powjawic sie dzidza. Skoro byliście na tyle dorośli żeby się kochać bądzcie na tyle odpowiedzialni i zajmijcie się tym dzieckiem. Faceta masz niedojrzałego albo po prostu cie nie kocha

Gość LOTTERA
JA JESTEM ZALAMANA NIE WIEM CO ROBIC :(( NIE WIEM :( ZAL MI USUWAC ALE NIE WIEM CZY SOBIE PORADZE TYM BARDZIEJ ZE WYGLADA NA TO ZE BEDE MOGLA LICZYC TYLKO NA SIEBIE .. NIE WIEM CO ROBIC NA PRAWDE.. NA RODZINE LICZYC NIE MOGE ..WYRZUCA MNEI Z DOMU I NAWET NIE BEDE MIALA GDZIE MIESZKAC , SIEDZE TYLKO CALYMI DNIAMI I PLACZE

Gość fuuuuuuuuuuuuuj
wez zostaw go, to jakis dupek jest. swoja droga jak mozna z takim debnilem do lozka isc?

Gość LOTTERA
HMM .. NIE KOCHA ? :( CZUJE SIE CORAZ GORZEJ :(:( NIE PROSZ ENIE PISZCIE TAK JZU WIECEJ NIE ZNIOSE :(:(

Biedna jesteś, ale od 4 tygodni nosisz w sobie życie. Masz dla kogo żyć. Może byc ciężko, powinnaś porozmawiać ze swoja rodziną, może Cie zaskoczą? Po porodzie możesz podac swojego chłopaka o alimenty, Jakoś to bedzie. Głowa do góry!:)

Gość Katy
Nie usuwaj pod zadnym pozorem... Tez mialam taki zamiar, ale urodzilam i teraz nie moge zyc bez mojej corci :) A jak przypomne sobie jakie mialam zamiary - to az mnie cos sciska...

Gość Katy
Jesli chlopak nie dorosl - jego strata. Od tego momentu mysl o dziecince i o sobie... Nie sadze, ze odwroci sie od Ciebie cala rodzina... Nie wierze w to.

Gość o wlasnie
to jest sprawiedliwosc. my z mezem musimy adoptowac, a takie kurwiszony legną sie jak kotki

Gość LOTTERA
A NAJLEPSZE JEST TO ZE PRZED ROPOCZECIEM WSPOLZYCIA ROZMIAWIALAM Z NIM O TYM ZE SIE TAK MOZE PRZECIEZ ZDAZYC A ON POWIEDZIAL ZE JAK BEDZIE TO BEDZIE I ZEBYM SIE O NIC NIE MARTWILA BO ONA WTEYD SIE WSZYSTKIM ZAJMIE TZN JA SIE DO NIEGO PRZEPROWADZE A ON BEDZIE NA NAS ZARABIAC .. ALE TYERAZ KIEDY JESTESMY W TEJ SYTUACJI TO ON NIE MA CZASUZ EMNA GADAC O TYM.. PRZEKLADA TO NA INNY DZIE I TAK SIE CIAGNIE JUZ TYDZIEN. MOJ CHLOPAK DUZO PRACUJE

Gość LOTTERA
PO 16 H I JEST BARDZO ZMECZONY .. TWIERDZI ZE TO JEST PRZYCZYNA TEGO IZ NIE MOZE JESZCZE PODJAC DECYZJI ON CHCE CZASU A CZAS UCIEKA A JA CZYTAJAC TO CO WY PISZECIE CORAZ BARDZIEJ JESTEM ZA TYM ZEBY NIE USUWAC

Gość LOTTERA
DO O WLASNIE :A CO DO SPRAWDIELIWOSCI TO JEJ NA SWIECE NIE MA . KURISZONAMI NIE JESTEMY TYLKO LUDZMI A LUDZIE BLEDY POPELNIAJA :p:p PRZYKRO MI ZE WY NIE MOZECIE MIEC ALE TO NIEZNACZY ZE MOZNA OBRAZAC TYCH CO MOGA MIEC :p

poprostu jest spanikowany... Wiesz -jedno to mowic \"jakos to bedzie\" a co innego z problemem stanac twarza w twarz.... Jedno jest pewne.Musice powaznie porozmawiac . Daj mu troszke czasu ale tez niech nieodsowa tego w nieskonczonosc. Jesli sie od Ciebie odwroci to znaczy ze nie bardzo mu chyba zalezy.wtedy przynajmniej staraj sie aby uznał dziecko. Nie zakladaj od razu ze chcesz usunac czy oddac.Dlaczego? Przeciez to Twoje dziecko.sliczna dziwczynka lub chlopczyk.Nikt takiej miłosci jak Ono nigdy Ci nie podaruje.Ogromnej i bezwarunkowej....... Wiesz takim postem ranisz wiele kobiet tutaj.Takich ktore bardzo go pragna.....ponad wszystko...

Gość pewnie nie usuwaj
...i tak masz pojebane we łbie...podem chlopak znajdzie sobie inna, ciebie kopnie w dupe i bedziesz miala skutki nie zabezpieczania sie :d buhahaha

Gość SUNN
DZIEKUJE OLINEK :*:*: TAK TAK ZROBIE DAM MU CZAS I POGADAM Z NIM NA POWAZNIE DZIECKA NIE USUNE MASZ RACJE I TAKICH LUDZI TU POTRZEBUJE :*

Gość LOTTERA
SUNN ?? PODSZYWACZ

Gość LOTTERA
ALE ZGADZAM SIE Z TA WYPOWIEDZIA DZIEKUJE OLINEK KOCHANY JESTES ROZUMIESZ MNEI CHYAB NAJELPEIJZ EWSZYSTKICH.. ZNAM MOJEGO FACETA I KOCHAM GO I WIERZE ZE ON KOCHA MNIE .. MAM NADZIEJE ZE TU CHPDIZ TYLKO O TO ZE TO DO NIEGO JESZCZ ENIE DOTARLO ..

Gość LOTTERA
CZYLI RADZICIE ZEBY NIE USUWAC ??