Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcówka

szok.....slub w czerwcu a fryzjer ...

Polecane posty

Gość czerwcówka

mam slub 2 czerwca ...w sumie wszystko juz załatwione i zarezerwowane .....dzis u fryzjera była moja przyszła bratowa i poprosiłam ja aby mi zarezerwowała termin na godz 9 rano bo slub mam o 14...okazało sie ze fryzjer ma juz zajętą tą godzinę czyli 9 i to na 1,5 godz a ok11 do fryzjera to strasznie pożno poniewaz pozniej jeszcze kosmetyczka no i ubór, dojazd do domu....no i zapisała mnie na 8....i to tylko dlatego ze mam krótkie włosy bo z długimi zeszłoby mu dłużej .... dodam ze mieszkam w gminie która liczy ok 25 tys mieszkanców rozbijając na kilka wiosek to małe miasteczko

Gość zmień fryzjera...

Gość tupil
jeśli jest to dobry fryzjer to nie ma czemu sie dziwic...

Gość jgviktuxtkiut5u
Czemu tu się dziwić!!!! Widać wiecej jest takich "warjatek". które biorą ślub za pół roku a już do fryzjera lecą :D Tylko boki zrywać!!!!!! :P A tak na marginesie te dziewczyny z topicu na 2008 rok już powinny zamawiać fryzjerów........ Po prostu DZIWACTWO!!!!!!!!!

Gość tupil
to nie jest dziwactwo tylko prawo kto pierwszy ten lepszy! Pomysl logicznie co by bylo gdyby nagle w maju przyszlo do tego fryzjera 10 kobiet? a tak wiedzac, ze termin jest zajety mozna spokojnie poszukac innego fryzjera. taki swiat kto pierwszy ten lepszy!

Gość czerwcówka
ja zapisalam sie na 8 ...a fryzjer jest bardzo dobry choc nigdy u niego nie byłam poniewaz na ścięcie trzeba sie umawiac przynajmniej miesiac wcześniej....

Gość a ja miałam ślub dwa dni temu
czyli 6.01 , a do fryzjera na próbna poszłam dopiero (bez wczesniejszego umawiania się) 4.01 czyli w czwartek, siedziałam 4godziny, a na slubie miałam przepiekną prosta fryzurę i wszystko było ok, więc bez paniki dziewczyny :-)