Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Chce usunac ciaze ... nie chce dziecka,nie mam tez pieniedzy na wychowanie po prodtu mnie nie stac ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llljjj Napisano Grudzień 19, 2006 i co dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HS_POL Napisano Grudzień 19, 2006 A stać cię było na rżnięcie się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 kocham swojego chlopaka jestesmy juz razem dlugo ale nie chcemy miec dziecka... zaszlam pomimo tabletek i prezerwatywy... taki pech :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llljjj Napisano Grudzień 19, 2006 wiesz już gdzie chcesz to zrobić? ktoś cię wspiera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 HS POL ja sie kocham... nie rzne... ze ty to robisz to nie znaczy ze kazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llljjj Napisano Grudzień 19, 2006 który tydzień? jeżeli oboje nie chcecie to nie ma przeszkód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 llllllllllljjjjjjjjj nie wiem jeszcze gdzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HS_POL Napisano Grudzień 19, 2006 Skoro z miłości postało dziecko to trzeba to uszanować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 trzeci tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llljjj Napisano Grudzień 19, 2006 przejrzyjcie ogłoszenia w gazecie... pogadajcie z takim lekrzem przez telefon, już wtedy da się wyczuć co to za człowiek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 ale my nie chcielismy dlatego tak sie zabezpieczalismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llljjj Napisano Grudzień 19, 2006 ja usuwałam w 12 tygodniu więc w ostatniej chwili.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 w gazecie ? w jakiej ? usunelas kiedys moze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 i jak to zrobilas i czemu ? masz wyrzuty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 zaraz sie pewnie odezwa obronczynie dzieci i mnie zjada :/ eh nie obchodzi mnie to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llljjj Napisano Grudzień 19, 2006 nie mam wyrzutów bo byłam pewna swojej decyzji... facet też mnie zrozumieł, to było 2 lata temu miałam typową skrobankę... lekarz z ogłoszenia z wyborczej , wcześniej obdzwoniłam paru... jeden był chamski, inny rzeczowy. porozmawiaj przez tel, zapytaj ile to będzie trwało itp.. masz czas jeszcze, ale im wcześniej tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llljjj Napisano Grudzień 19, 2006 musisz być pewna swojej decyzji tylko wtedy nie bedziesz żałować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 nie boisz sie ze nie zajdziesz potem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llljjj Napisano Grudzień 19, 2006 boję się ale trzeba po tym wszystkim zadbać o siebie, niektóre kobiety przechodzą kilka skrobanek i rodzą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga morska 0 Napisano Grudzień 19, 2006 zadbac tzn. co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llljjj Napisano Grudzień 19, 2006 pójśc na badanie po pierwszym okresie po skrobance, stosować się do zaleceń lekarza (tego co ci usuwał, bo on będzie sprawował pieczę potem nad tobą) pić dużo soków, mało czekolady, wysiłku, seksu przez miesiąc nie uprawiać.... lekarz ci powie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HS_POL Napisano Grudzień 19, 2006 Czy to nie jest znak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach