Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Szpital Karowa. Kogo możecie polecić?

Polecane posty

Ja zawsze chodziłąm do dr.Małeckiej, ale niestety ona już tam nie pracuje, chciałam zapisać sie do dr Więch, ale okazało się że ona jest w ciąży... kogo możecie polecić z tego szpitala? Co prawda można zapisać się na wizytę dopiero na marzec/kwiecień, ale chyba warto czekać?

ja z karowej nie mam wspomnien najlepszych..ponoc dobra jest dr.Teligowa...ale mam nadziej ze nie chcesz tam rodzic?(o uile jestes w ciazy bo nie wiem czy dobrze zrozumialam) zreszta..moze moje odczucia byly zbyt subiektywne..Mam nadzieje ze znajdziesz dobrego lekarza.pozdrawiam

tak, jestem w ciązy, ale jeszcze nie wiem,czy będę tam rodzic, raczej nie, ale zobaczymy... na razie wybrałam sobie lekarza prowadzącego dr Niewęgłowską i nie wiem czy był to dobry wybór

byłam u niej prywatnie i jestem zadowolona, ale zobaczymy co będzie dalej

kAROWA TO NIE WIEM ALE NIGDY PRZENIGDY nie idz rodzic w Pruszkowei-Wrzesinku koszmar który w dodatku kosztuje:(

Gość mama uroczego synka
kochane :) przyszle mamy nie polecam tego szpitala polozne nafochowane i robia laske ze sa bo skoro teraz porody nie sa platne i nie dostaja dodatkowej kasy to sie nie musi starac bo i po co no i teraz brak mozliwosci zamian grafiku wiec tez ciezko ustawic swoje pacjentki - wiec wniosek taki jak rodzisz to jestes tylko pudelkiem z ktorego nalezy wydobyc zawartosc !!!! sa lekarze ktorzy robia wrazenie zagubionych miedzy wiedza a glupota !!! robic usg i nie wiedziec jakie jest lozysko - to skandal 5 razy robili zeby potwierdzic inna opinie lekarza :) to dopiero specjalisci - na szczescie mialam lekarze w ktorego wierzylam jak w nikogo niestety byl z innego szpitala a ja na karowa trafilam przypadkiem jedynie ciesze sie tym ze mam zdrowego syna - ale jesli moge to polecam inny szpital bo ja z tym nie mam milych wspomnien !!! pozdrawiam oddzial patologii tam jest milo i sympatycznie a na polozniczym to panie powinny pracowac w krematorium a nie na oddziale z malcami - tak tak !!! takiem mam zdanie zero wsparcia zrozumienia laska i pyskowe odpowiedzi jedynie mila i kompetentna byla pani od Laktacji - ktora serdecznie pozdrawiam młoda mama

Gość kajaczkii
moze w ostatnim czasie ktos tam rodził? ja sie tam wybieram i chciałabym sie czegokolwiek dowiedziec...

Gość kajaczkii
chyba nikt nie chce sie z nami podzielic :( ja rodze lada dzien... :)

Gość sto krot ka
up temat ciekawy . Gdzie rodzić w warszawie?

Gość kajaczkii
tak, bardziej jestem przekonana do szpitala na inflanckiej i raczej tam sie udam. bralam pod uwage tez karowa, ale inflancka jest odnowiona, nowoczesna i wogóle duzo czytalam ciekawszych opinii niz o karowej.

Gość kajaczkii
rozmawiałam dzis ze swoją pania doktor i tez poleciła inflancka, wiec juz sie nie bede zastanawiac! :)

Gość wpiszcie w google inflancka
i porod, poszukajcie na forach i sie jeszcze zastanowcie... Ja autentycznie bym sie tam bala rodzic. Jak dla mnie to albo sw. Zofia albo Madalinskiego albo Praski albo Miedzylesie... Nie wiem nic o Czerniakowie, Bielanskim, Brodnowskim i MSWiA. A Karowa super dla dzieci, dla matki... ja podziekuje.