Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umowionnnna.

Umowilam sie z chlopakiem z Internetu!

Polecane posty

Gość umowionnnna.

Mam stracha przed tym spotkaniem,bo nie wiem jak to bedzie;) Wirtualnie fajnie nam sie gada,ale jak bedzie na zywo, to nie wiem? Co zrobic jak zapadnie niezreczna cisza?? Pomocy!!:P

Gość WSDD
Wtedy wyciag mu penisa ze spodni i wez go sobie do buzi , poprowadzenie dalszej konwersacji bedzie nalezalo do niego i on sie bedzie musial tym martwic , sprytne no nie ???? :)

Gość WSDD
Jasne ze bedzie dobrze tylko sie nie zakrztus 🖐️

Gość umowionnnna.
Wali cię? Penisa to ja mogę ale dopiero na trzeciej randce. Teraz jeszcz enie, bez przesady! :-o

Gość bardzo sie gryzie
WSDD...rozjasniasz moj dzien dzisiaj

Gość WSDD
Ale gdy bedzie panowala niezreczna cisza to dalszych randek wcale moze nie byc , innych pomyslow nie mam , ten uwazam za calkiem sensowny .

Gość umowionnnna.
musztarda, dzieki za dobre slowo;)

Gość a jak mam spac
"Wali cię? Penisa to ja mogę ale dopiero na trzeciej randce. Teraz jeszcz enie, bez przesady!" brawo! dziewczyna z zasadami! :O:O:O:O

Gość E-katarzyna
Jeli poczujesz ze to ten czlowiek na ktorego czekales cale zycie musi byc dobrze! Wlasnie w ten sposob poznalam przyszlego meza. Teraz jestem szczesliwa mezatka. I jak zobaczylam go na pierwszej randce od razu wiedzialam ze to ten! Twoje setrce tez ci podpowie!!

Gość umowionnnna.
dzieki E-katarzyna!;) a "Wali cię? Penisa to ja mogę ale dopiero na trzeciej randce. Teraz jeszcz enie, bez przesady!" TO NIE MOJE SLOWA!!!!!!!!!!!

Gość WSDD
Mi serce nigdy nic nie podpowiada , przewaznie czuje jakies cisnienie w spodniach i od razu wiem czy mi sie podoba czy nie .

Gość WSDD
Cisnienie w spodniach rosnie mi zwlaszcza na widok dobrze zbudowanych mezczyzn

Gość E-katarzyna
Bo jeszcze nie dojrzales do prawdziwej milosci! Seks w zwiazku oczywiscie tez jest bardzo wazny, ale na pewno nie najwazniejszy. Gdy pokochasz, na pewno bedziesz wiedzial o czym mowie

Gość WSDD
Mezczyzn ???? Moze czasami .... raz ogladalem w telewizji jak sie bobry parzyly i tez sie podniecilem :D .

Gość umowionnnna.
mam tylko troche watpliwosci bo troche krecil z wiekiem raz napisal ze ma 21 lat, w tydzien pozniej ze 42, potem ze sie pomylily mu cyferki i ze naprawde ma 24... no i ciagle mnie pytal czy mam wydepilowany odbyt, mial fiola na tym punkcie, mam nadzieje ze to tylko niewinny fiol

Gość buhahahahaa
WDD--> wyciag to moze byc narcarski:D:D:D:D:D buhehhee

Gość WSDD
E-katarzyna >> Czytajac to forum mysle ze jest odwrotnie :)

Gość umowionnnna.
juz przestancie sie pode mnie podszywac!!

Gość WSDD
na ostatniej randce tak się naciąłem :O myślałem, że dziewczyna to dziewica podnieciłem się strasznie, wytrysk dwu metrowy :classic_cool: a potem ona zdjęła rajstopy i było po ptokach :O :(

Gość umowionnnna.
Chociaz nawet jak ma 42 lata, to i tak fajnie :) Kiedys bylam w lozku z 40 latkiem, wiec nie bedzie zle :)

Gość WSDD
buhahahahaa >> wybaczam Ci , mam straszna tendencje do skracania wyrazow , pisze czasami poszlem , swetr itp. , zaraz widze ze jest zle

Gość bedzie dobrze
i nie marwt sie,musisz tylko zobaczyc jego fotke przed spotkaniem zeby sie bylo rozczarowania,ja tez mialam treme przed pierwszym spotkaniem i wlasnie balam sie ze nie bedzie o czym gadac a wrecz przeciwnie , prawie sie przekrzykiwalismy bedzie dobrze,tylko nie polecam szybkich spotkan tzn ze 1 rozmowa i od razu spotkanie(tak robi moja kolezanka-desperatka i zawsze jest porazka) najpierw pogadaj z nim kilka tygodni,powymieniajcie sie fotkami,nr telefonow,zadzwoncie do siebie i na pewno wyczujesz,czy jest fajny( z doswiadczenia wiem-jak ma zone,to nie odbiera telefonu od razu albo pozniej oddzwania i wymysla bajeczke,ze tel mu sie wyladowal,albo nie slyszal sygn.itp)

Gość E-katarzyna
WSDD, uwazazam, ze forum nie jest to miejcse, ktore mozna porownywac z zyciem... Tak uwazam

Gość buhahahahaa
och dziekuje ci za wybaczenie!:D nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy!:D:D:D buhahahaha

Gość E-katarzyna
tak w ogóle to chciałam powiedzieć, że forum traktuje bardzo poważnie i nie potrafie rozpoznać prowokatora :O Czy powinnam iść do psychiarty???

Gość .WSDD
a czasami zdrza siem ze piszem wiater. i wtedy cisnienie mi w uszach skacze.

Gość umowionnnna.
nie, no zony to on raczej nie ma;>:P

Gość psychiarta
tak, chodź do mnie majtki zostaw w poczekalni

Gość umowionnnna.
oki, pozniej Wam wszystko opowiem:)

Gość psychiarta
jestem co prawda psychiatra zwierzęcym, ale mogę tez przelecieć jakąs kobitkę :classic_cool: jakaś odmiana w końcu!!!