Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniaaa1

nie chce tradycyjnej sukienki

Polecane posty

Gość Moniaaa1

nie chce miec na slubie tradycyjnej sukienki. bedzie to bardzo skromna uroczystosc bo nie stac nas na wystawne wesele wiec sliczna biala droga suknia nie pasuje do skromnej uroczystosci. chyba dam sobie uszyc jakas kremowa sukieneczke z takim pasem na brzuchu bo bede wtedy w 7 miesiacu ciazy ;/ wy pewnie szlyscie do slubu w pieknych sukniach ?

nie martw sie sukienka to sukienka :-D ważne,że wy się kochacie. na pewno uszyjesz sobie ładną i ciesz się tym dniem! ja na ślubie (ale za 2 lata) tez nie będę miała tradycyjnej \"bezy\", nie podobają mi się. pozdrawiam

Gość moja przyjaciołka
brała ślub w skromnej, kremowej sukience,też była w ciąży, wyglądała b.ładnie,masz racje,nie warto inwestować w strojną suknie

Gość Moniaaa1
no to sie ciesze ze w zwyklej sukieneczce tez mozna ladnie wygladac :) ja wole pieniadze ktore mialabym wydac na suknie odlozyc na dziecko.

Gość E-katarzyna
Pewnie masz racje, ale pamietaj ze to jest twoj dzien, twoj najszczesliwszy w zyciu dzien, twoje swieto!!! Ten dzien juz nigdy wiecej sie nie powtorzy i ta sukienka, nawet bardzo skromna musi byc dla ciebia wyjatkowa i przede wszystkim wymarzona. Zwykla mozna zalozyc codziennie, ale slubna - tylko raz w zyciu. Mysle nie pozalujesz tej decyzji, ale oczywiscie jest to tylko moja opinia!!! Pozdrawiam i zycze bajecznego slubu i slicznej sukienki!