Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj smiech na sali

mam na nazwisko Owsianka a wychodze za Mleczko

Polecane posty

Gość oj smiech na sali

Tak w życiu bywa. Trafiło na mnie. Marzyłam o Kowalskim , o Muszyńskiej, ale kurde nie Mleczko. I teraz z Owsianki o zgrozo, przejde na nielepsze o zgrozo. Nie mam szans na podwójne:O juz widze te uśmieszki znajomych i "zyczliwych".

Gość zdarza się
Moja bratowa ma Sroka panieńskie a wyszła za Szczygieł.:)

Gość cnotliwa dziurka
Znajoma miała cnota a wyszła za dziure. Wzieła sobie oczywiście podwójne bo oba jej sie podobały na swój sposób,

Gość cialabys byc taka
Mleczko?!...mnie sie kojarzy swiatnie, z tym rysownikiem - Andrzej Mleczko. Swietny facet. Jak beda pytac : Mleczko? odpowiadaj : Tak, z TYCH Mleczkow :D

Gość Znajomy byl Pitek
i wzial nazwisko zony - Ferlejko. Z Pitkiem mu sie ciezlo zylo :D

Gość u mojej ciotki
na wsi jest nazwisko Wozignój :O chyba Mleczko lepsze????

Gość znajomi rodzicow
tez maja niezle - ona z domu Winko, po slubie ma na nazwisko Piwko :D

Gość jezuuuu jeszcze mi sie
przypomnialo - z Marchewki na Pietruszke:D tez taka znam:D

Gość świetne
są te nazwiska! Moja przyjaciółka ma Ciastko, a w grupie studenckiej ma koleżankę o nazwisku Bułka:) Przy czytaniu obecności, gdy pada "Bułka" ludzie jeszcze zachowują spokój, ale jak zaraz potem jest "Ciastko", to się ryją;) Moja grupa zaś była nzaywana "ornitologiczna", bo mieliśmy Sowę, Skowrona, Sokoła i Słowika, a poza tym - same orły;)

Gość ernest ok
A moja kolezanka Wilk wyszła za Zająca :D

Gość ernest ok
ech i znam tez takich co mieli takie same nazwisko a nie byli spokrewnieni ;)

Gość to chyba żart
A nasza słynna nartobiegaczka Małgorzata Ruchała wyszła za jednego ze swoich terenerów - Artura Bosko. I teraz każdy facet moze o niej mówić " Małgorzata Ruchała-Bosko" :P .

Gość cnotliwa dziurka
ja jakbym miała na nazwisko Wtorek i wyszła za Sobote to zostawiłabym chyba te dwa. fajne są. No albo Sroka na Wróbla, tez mozna dwa.

Moja Mama mówiła, że w jej szkole był nauczyciel, który miał na nazwisko Fiut. Potem sobie zmnienił na Fiuk, ale i tak wszyscy pamiętali... A nazwiska z moich szkół: Bułka, Kapusta, Hutnik, Kijanka, Bębenek, Ogonek, Kozioł, Kac, Lis.... może coś mi się jeszcze przypomni. Najlepsze było w kiceum, jak na pierwszą lekcję matematych przyszła babka i mówi: \"Dzień dobry, nazywam się Joanna Kiełbasa, będę uczyć matematyki\".....

A, przecież nie musicie mieć nazwiska, które Wam się tak bardzo nie podoba. Narzeczony może zmienić nazwisko, np. na panieńskie matki. Urząd gminy nie będzie robił żadnego problemu, 2 tygodnie i po sprawie. I pobierzecie się już z tym jego nowym nazwiskiem, na przykład. Ta Kijanka też nie cierpiała swego nazwiska, i po 18tce zmieniła na panieńskie matki:-)

Rain drop a Ty z Wawy jestes? moja nauczycielka matmy z liceum tez sie nazywala kielbasa, ale na szczescie uczyla mnie rok:P hehe ale do matury z matmy obowiazkowa ksiazka to bym zbir zadan z matmy i zawsze i wszedzie gadalismy tej Kielbasie i czesto w miejscy publicznym padaly teksty: jak z trobiles Kielbase? nie rozumiem tego zadania w Kielbasie. Albo ma mam juz dosc tej Kielbasy :D hehe i mohe ulubione zygam Kielbasa

Gość ja znałam chłopaków
o nazwiskach: Gąsior i Gnatek :) dodam, że byli najlpeszymi kumplami ;)

tak, z Warszawy. Ale to może zbieg okoliczności? Moja 1 klasa liceum to był rok szkolny bodajże 1996/97, studniówkę miałam w 2000:-) Pamiętam: co na jutro z kiełbasy? zrobiłaś kiełbasę? idzie kiełbasa... A ona Joanna była, tyle, że nikt tak chyba w życiu nie powiedział:-) I była mężatką, czyli wyszła za Kiełbasę;-)

Gość eee-spoko
Ja znam kolesia co sie nazywa Kepsky i odkąd wszedł serial o Kiepskich to się ciągle z niego nabijają, że to jego rodzina. A sumie spoko gostek.

Gość eee-spoko
Sorki, nazywa znajomy sie Kepski a nie Kepsky. W sprawie kiełbasy: Był taki polski karateka Marek Kiełbasa. Może to on ?

Gość a jak ktos nazywa sie kiszka
???????????????

Tak byla mezatka, dlatego mnie uczyla rok, bo zaszla w ciaze:) ja mature robilam w 2003:) a podrecznik Kieblbasy to wlasnie rodzina jej meza. To moze jednak jestes absolwentka Klementyny H????

Śiwetnie :0 Fajnie i oryginalnie by brzmiało jakbyś po slubie miała podwójne :)

Gość moj kumpel.....
ma na nazwisko kielbasa, i rok temu ozenil sie z ania krakowska, i wziela dwa nazwiska kielbasa krakowska. to dopiero :)))

Gość moja kuzynka nazywa sie
Pelagia Spetana....to jest imie i nazwisko!!!hahah

Gość tak czy owak zawsze nowak
moja kolezanka nazywała sie nowak i wyszła za maz za X Nowaka