Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki23

POLDANEN- POMAGA NA TRĄDZIK U KOPBIET?KTO STOSOWAŁ? TO LEK NA PROSTATE Z HERBAPO

Polecane posty

Gość kiki23

jedna dziewczyna na www.gazeta.pl na forum pisała że bierze już 9 miesięcy bo świetnie jej pomaga na cere. ma piękną buźkę. oczywiscie on pomaga tylko na trądzik który jest spowodowany nadmiernym wytwarzaniem androgenów u kobiet. ale obawiam się czy nie ma też działania antyestrogennego jak np inne ziołowe preparaty na prostatę np palma sbałowa- ona działa też antyestrogennie. ten poldanen jest ze śliwy afrykańskiej, któraś z Was go stosowała? proszę jeśli tak to napiszcie czy pomogło i czy tradzik wrócił i po jakim czasie. poleca go również dr Różański. ja mam PCOS czy któraś z was chorujacych to stosowała? pomogło? please napiszcie bo już nie moge sobie poradzic z tym tradzikiem i nadmiernym owłosieniem!!!!!!!

Gość kiki23
LASKI PISZCIE!!!!!!!

W necie odkryłam, ze sitosterole zawarte w preparacie Poldanen znajduja się z oleju kukurydzianym tłoczonym na zimno ;O) Czyli o wiele taniej niz w aptece mozna kupic olej w spozywczym, popijać i czekac na efekty Cytat ze strony dr Różańskiego: Na rynku istnieją również nowoczesne wysoce przerobione preparaty zawierające wyciąg z zarodków kukurydzy (Neopoldanen Herbapol Poznań - kaps.) lub olej kukurydziany o określonej zawartości fitosteroli w przeliczeniu na beta-sitosterol /np. Gal-Vit - kaps. 350 mg (6,6 mg beta-sitosterolu), Prosterol - kaps. (6 mg beta-sitosterolu)/. Neopoldanen zawiera 12 mg beta-sitosterolu w 1 kapsułce. Przy dzisiejszym dostępie do oleju kukurydzianego (w każdym większym sklepie spożywczym) mało racjonalne wydaje się kupowanie drogich preparatów zawierających olej kukurydziany. Można bowiem spożywać olej kukurydziany w ilości 1 łyżki 2 razy dziennie lub dodając go do rozmaitych sałatek. -------------------------------

Gość coikjjhghsfg
Też mnie to interesuje.

Gość kiki23
komuś pomogło?

Dr Różański twierdzi, że osiagna b. dobre efekty podając sitosterol. Popijam olej z kukurydzy. Fujjjjj :(