Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didek

W jakim wieku?

Polecane posty

ja mialam 18 lat:) to bylo kiklanascie miesiecy temu, z chlopakiem juz niejestem ale i tak nie zaluje. mama`ze mna rozmawiala wiec zabezpieczalam sie. mama musi o takich rzeczach z corka rozmawiac.

ja miałam wtedy 21 lat, teraz mam kilka więcej. uważam, że do seksu trzeba dorosnąć psychicznie, a nie mówić jestem dorosłą to już mogę. zamierzam z córką o tym pomówić.

Gość do goooory
=)

Ja miałam 14-15 i żałuję że to zrobiłam, bo to tylko z ciekawości było. Nikt ze mną nigdy o tym nie rozmawiał i nie wiedziałam, że to tak ważne. Dziś nie chętnie to wspomiam:(

Gość uup uup uup

Gość uuuuuuuuuuuuuuppppppppp

Ja zrobiłam to dzień przed dziewiętnastymi urodzinami, ale nie oszukujmy się dziś są czasy, że 13-15lat to standard. POZDRAWIAM

Gość anitaaa
wszystko zalezy od sytuacji życiowej. dla mnie normalne jest, jak dziewczyna np. 18 letnia sypia ze swoim chlopakiem skoro są razem już np. 3 lata, nie dziwi mnie też, to że 20 paro latka nie spała jeszcze z facetem, bo np. nie była jeszcze w związku, ale jej związki trwały krótko.

Gość anitaaa
generalnie to uważam, że tak 19, 20 lat, to chyba najczęstszy moment inicjacji

Gość prawdziwa_kobieta
23 lata, nie uwazam ze za pozno, uwazam ze decyzja byla podjeta w odpowiednim wieku

Gość Lunatyyyczka
ja mam 19 lat, to znaczy w tym roku skoncze 20... jestem dziewicą i jeszczę nią pobedą bo mi się nie spieszy, ważne rzeczy muszą być przemyslane i trzeba byc do tego przygotowanym... a rodzice ze mną o tym nigdy nie rozmawiali

Gość prawdziwa_kobieta
lunatyczka: tez tak zawsze uwazalam.. z tym nie naelzy sie spieszyc.. sex ma byc z milosci a nie dla sportu ciekawosci i wysciigow kto pierwszy. wiele moich kolezanek uwaza ze dziwnie ze dopiero teraz, ale my tak nie uwazamy.. On to docenia, jest pierwszy, jest ze mna... mam nadzieej ze tak juz zawsze bedzie:) pozdrawiam

Gość slonce z pomaranczy...
23

Gość Loci
ja miałam 16 lat.. teraz mam 18 i jestem z moim chłopakiem nadal.. a pierwszy raz był czymś fantastycznym i na zawsze pozostanie w mojej pamięci!!!

Gość panna ss
Moge zostac pojechana ale co tam. Zawsze byłam dojrzała. Miałam 13 lat, miesiączkowałam już od 2,5 roku wtedy.. jestem z tym chłopakiem nadal, nie żałuje.

Gość 13lat
tja... a teraz ile masz??