Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keisha007

uzależnienie od solarium...

Polecane posty

Myślę że jestem uzależniona od solarium. Wszyscy w moim otoczeniu mówią że jestem ładnie opalona, ale ja w lusrze widzę że jestem blada i biebnę sie opalać. Nie jestem typową solarka po prostu lubie być opalona bo uważam że wtedy ładniej i zdrowiej wyglądam, ale już sie powoli od tego uzależniła, wiem ze jest taka choroba, uzależnienie od solarium...czy ktoś też ma z tym problem?

Gość alexxxandra
"nie jestem typową solarką" - a jakie są typowa solarki i czy Ty się od nich różnisz?

bo nie opalam sie na czekolade, tylko delikatnie i nie klade sie na 20 minut, zresztą co ja się będę tlumaczyła. Pytałam tylko czy ktoś ma jeszcze z tym problem i tyle...

Gość lubiąca się opalac
masz swoja fotke w komoie> Pokaz sie a powiem czy jestes barzdiej opalona odemnie - ja nie mam jeszcze tego problemu uzaleznienia

Gość blue viu
a ja wybieram sie na solarium i wybrac sie nie mogę-chyba jestem uzalezniona od lenistwa:)ile razy trzeba iśc na solarium żeby uzyskac ładny kolor opalenizny?dodam ze jesetm blada.a ostatni raz moje ciało widziało slonce w lipcu i to nie za długo?i ile minut na poczatek?10?

a ja lubie być blada...przepraszam - mleczna. Nie podoba mi sie opalenizna, a w szczególności ta z solarium. Poza tym solarka szkodzi zdrowiu (napewno bardziej niż wypalane przeze mnie papierosy :) )

Gość Martisha**
ja sie chyba tez uzaleznilam:O dzis poszlam na 15min, ale byla promocja swiateczna 0,60 gr :D

Gość uzależnienie od solarki
widać gołym okiem, rzuca się w oczy jak żadne inne niestety.

Gość klusek
hej laski ma jasna karnację ale chciałabym zacząc chodzić na solarkę i mam pytanie jak często będe musiała tam bywać by mieć ładny kolor opalenizny