Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość józek

czy z grzybicą pochwy mozna iśc na basen lub do sauny???

Polecane posty

Gość ciekawostka
No coś ty!!!

Nigdy w życiu!!! Po pierwsze objawy choroby się nasilą. Grzybki lubią jak jest ciepło i wilgotno. Poza tym zostawisz trochę tego grzybka dla innych. Lepiej poczekać, aż choroba minie.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeee
ejesteście obrzydliwe śmierdziuchy:oWstyd mi za takie fleje i grzybonosy, naprawdę:O Idź zaraź swoja matkę:o🖐️\

józku mozna isc!!! ale nie wolno!! moja kolezanka maja b. z ktora ide w pt na basen ma grzyba ale nie chce sie przyznac!! a ja to wiem i powiem ratowniką W PIONTEK :classic_cool:

Gość ferdek
drogi józku,mozna iśc.ja wiem,ze outsiderka chodzi ze wszystkim:zarosniętymi nogami,pachami a i grzybek się czasem zdarzy!tak więc józku-smiało:)

te ferdek ty tam jozka nie podbuntowywuj!!! jozek wszystko wie!! ja grzyba ni mam, znaczy sie na mymlonie nie mam,ale pod pachaaami to cicho. a tak w ogole ferdek to ty kur.a tez masz grzybola :classic_cool: bo sie od jozka zaraziles hahahaha

Gość ferdek
to co łączy mnie i józka to nie twoja sprawa!!!My się kochamy!!!A grzyb to tylko przykry dodatek,pamiatka po naszych miłosnych uniesieniach....Ni niszcz nam radości z tych chwil outsiderko!

Gość ANTYBASENIARZ
współczuję ludziom chodzącym na basen, chociaż to właściwie nie są już ludzie tylko chodzące grzybnie :D🖐️ i dobrze im tak

ROZUMIM. ło ja nieszczensa co ja teraz zrobim!! ło kurwa i jeszcze mi jozek pamiontke zostawil!! grzybola :o ferdek a ty to kurwa wypierdalaj w polprzysiadach ty grzybolu niedojebany :) ps,.moja elokwencja jest porazajaca:D

Gość ferdek
co za chamztwo....

Gość ferdek
elokwencja i subwencja nawet....