Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleksandra17

Zapytanie o test Pre-Test

Polecane posty

Mam bardzo ważne pytanie. Prawie 2 miesiące temu współżyłam z chłopakiem, mieliśmy wpadkę, wiadomo każdemu może się zdarzyć, nie stosuję jeszczę środków antykoncepcyjnych takich jak pigułki, czy plastry, ale w tym przypadku byłam zmuszona zastosowac antykoncepcje \"po\". Po tabletkach które dostałam pojawił mi się normalnie okres i trwał 7 dni, z kolei teraz czekam już ponad tydzień na następny, nigdy nie miesiączkowałam regularnie, ale trochę się martwię. Dzisiaj zrobiłam sobie test ciążowy Pre- Test. Tylko, że nie rano :( Proszę, doświadczone dziewczyny powiedzcie mi czy to mozliwe ze jestem w ciazy?? Słyszałam ze te tabletki \"po\" mogą rozregulować miesiączkę, ale już sama nie wiem co mam myśleć...Pomóżcie :( :( Niedługo święta, a ja tylko o tym myślę...

Gość myszkaaaaaaaaaaaaa654432
jesli jestes po terminie spodziewanej miesiączki to test był wiarygodny. Ja tez miałam mała wpadke dzis mam dostac okres a tu nie ma nic, tylko, ze ja nie zastosoiwałam antykoncepcji "po" A o niej duzo czytałam i to prawda, ze to duza dawka hormonów i bardzo zorleguluje cykle. Mam tak samo nie moge przestac o tym myslec i nie moge cieszyc sie świętami. :(

A czy myslisz ze powinnam zrobic jeszcze raz ten test ale rano? Może wtedy bedzie bardziej wiarygodny? Od mojej ostatniej wpadki żyję w takim stresie...nikomu nie zycze takiego samopoczucia, to jest straszne...Niby uspokaja mnie to ze minely juz 2 miesiace i ze skoro dostalam miesiaczke po tamtych tabletkach to niby wszystko powinno byc ok, ale teraz znowu sie spoznia...Chyba zrobie test rano...chociaz nie wiem czy to cos da...:(