Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feet

pytania do kobiet

Polecane posty

Gość feet

Witam.Mam pytanie do kobiet udzielających się na tym forum.Jest to temat dość krępujący, ale będąc anonimowym,łatwiej mi będzie zasięgnąć Waszej opini.Zacznę zatem od początku.Od kiedy pamiętam zawsze podniecały mnie kobiece stopy i wszystko co jest z nimi związane,a więc to co się na nie ubiera(w szczególności rajstopy),ich zapach,zabawy w adorowanie i całowanie stóp.Z czasem dowiedziałem się że jestem fetyszystą.Zwracam się do Was o odpisanie mi jak Wy ze swojego punktu widzenia zapatrujecie się na to lekkie skrzywienie czy zboczenie bo nie wiem jak to dokładnie nazwać.Czy,gdyby się okazało że Wasz facet lubi, gdy na przykład przyjdziecie z pracy do domu, zdjąć wam buty i rozkoszować się zapachem Waszych odzianych w rajstopy nóżek czy umiały byście go zaakceptować takiego jakim jest i spełniać jego fetyszowe zachcianki.Czy nie krępowały byście się i umiały to potraktować jako jedną z erotycznych zabaw.Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam.Feet

Gość vce
to tylko zalezy czy czujesz sie zdrowo z tym..Dla mnie liczy sie nie jakas tam czesc ciała kobiety ,ale ona cała ...Nie traktuje jej stop jako wazniejszych od jej ud czy brzucha ..Wszystko jest jednakowo istotne..

Gość ciekawe ciekawe
ja akurat mam awersje do ludzkich stop...nie tylko meskich,ale ogolnie..swoich tez nie lubie...jesli facet pocalowalby moje stopy,a potem pchal sie,zeby mnie pocalowac w usta,to by mnie zemdlilo....w ogole nie pozwalam na takie pieszczoty...no,ale ja mam spatrzenie w druga strone,wiec nie musisz brac mojego zdania pod uwage... zreszta gdzie jest powiedziane,ze to piersi musza byc adorowane lbo tylek,a nie stopy....mysle,ze kazda kobieta by byla zadowolona jesli bedziesz adorowal jakakolwiek jej czesc ciala:D

mnie to nie kreci od czasu do czasu dałabym sie namówic bo lubie dawac przyjemnosc drugiej osobie ale jesli byłoby to zbyt czeste to pewnie zaczęłby mnie to draznić Teoretyzuje oczywiscie

Gość gość
no wiesz, ja bym sie krepowala, gdyby moje spierdzace giry chcial wachac moj facet:o

Gość mmmmvbfgf
pozdro przed kazdym seksem trzeba sie myc

Gość gość
taaa, ale On tu pisze, ze zaraz po pracy chce wachac - pewnie jeszce tuz po tym, jak caly dzien byly nogi w kozakach i nylonowych podkolankach. A fuuuuuu:i

Gość dfggg
Tak - jesteś fetyszystą.. ale masz całkiem akceptowalny, fajny fetysz. Jeśli o mnie chodzi to jestem za :)

Gość mój kolejny pomarańczowy nick
Pozdro jak zwykle rozbrajająco bezpośrednia :P .

No i chyba lepiej że faceta podniecają kobiece stopy a nie np nieboszczyki albo fekalia :P .

Gość gość
no mysle, ze szczerej odpowiedzi oczekiwal autor, srad przynajmniej ode mnie ja dostal;)

Gość crafti
nie odpowiadałoby mi to, z tego względu,że pieszczoty stóp nie sprawiają mi przyjemności, wolałabym fetysz innej części ciała np cipki, pupy ewentualnie piersi

Gość dfggg
A ja mam właśnie BARADZO wrażliwe stopy, przy ich delikatnym masażu po prostu odlatuję i można spokojnie powiedzieć że starcza mi to za całą grę wstępną. Więc co kto lubi :)

To znów się wypowiem: ja też spotkałem parę kobiet które uwielbiały pieszczoty stóp i same zachęcały do tego typu pieszczot. Pewnie zależy na kogo się trafi.

Gość feet
pozdro600 Zapach kobiecych stóp nie zawsze musi równać się ze smrodem niemytych albo zagrzybionych stóp.Zapewniam Cię że kilka razy powąchałem sobie stópkę w cienkiej rajstopce wyjetą po całym dniu z bucika i wcale nie śmierdziały tylko zniewalająco pachniały połączeniem kobiecego intymnego zapachu i skórzanych bucików.Może byc również tak, że to co ty uważasz za smród,dla takiego fetyszysty jak ja może być właśnie tym zapachem.Pozdrawiam feet.